- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
New York Times: Ήπια τα συμπτώματα του Ντόναλντ Τραμπ
«Ήρθε σε επαφή με περίπου 100 άτομα και ήταν «ληθαργικός»
New York Times για Ντόναλντ Τραμπ: Παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα- Τι λένε πηγές που ήταν παρόντες στις δραστηριότητές του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζει μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό, όπως αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, το οποίο και επικαλείται δύο πηγές, που γνωρίζουν την κατάσταση της υγείας του.
«Ο πρόεδρος παρουσιάζει συμπτώματα που θα μπορούσαν να περιγραφούν σαν εκείνα ενός κρυολογήματος», αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα, που επικαλείται και μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντες στις δραστηριότητες των Τραμπ τις τελευταίες δύο ημέρες.
Όπως περιγράφεται, ο Αμερικανός πρόεδρος σε εκδήλωση στο Νιου Τζέρσι, την Πέμπτη, ήρθε σε επαφή με περίπου 100 άτομα και ήταν «ληθαργικός».
Την ίδια ώρα, άλλη πηγή αναφέρει ότι ο ένοικος του Λευκού Οίκου κοιμήθηκε για κάποιο διάστημα την Τετάρτη, στο αεροσκάφος «Air Force One», κατά την επιστροφή του από συγκέντρωση στη Μινεσότα.
Μάλιστα, επικαλούμενοι αξιωματούχο στην Ουάσιγκτον, οι NYT σημειώνουν ότι από τη διάγνωση και μετά, το πλάνο αποθεραπείας του Τραμπ βρισκόταν ακόμη υπό συζήτηση. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως τονίζεται, δεν αποκλείεται να προβεί σε διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό ή σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, για να δείξει ότι είναι λειτουργικός και πως η διακυβέρνησή του θα συνεχίσει χωρίς επιπλοκές.
Τζο Μπάιντεν: Προσεύχομαι για την υγεία του προέδρου Τραμπ
Ο Τζο Μπάιντεν ευχήθηκε μέσω Twitter περαστικά στον Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες μετά την είδηση ότι, τόσο εκείνος, όσο και η σύζυγός του, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
«Η Τζιλ κι εγώ ευχόμαστε στον πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ ταχεία ανάρρωση. Θα εξακολουθήσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου της οικογένειας του», έγραψε στο Twitter ο Τζό Μπάιντεν.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.