- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Τι είπε ο Νετανιάχου για την Τουρκία μετά το τετ α τετ με Δένδια
Το μήνυμά του πρωθυπουργού του Ισραήλ στο Twitter
Μπενιαμίν Νετανιάχου για Τουρκία: «Λαμβάνουμε σοβαρά κάθε επιθετική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο» - Το μήνυμά του μετά τη συνάντηση με τον Νίκο Δένδια.
Μήνυμα προς την Τουρκία, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Δένδια, έστειλε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Μεταξύ άλλων ο Νετανιάχου αναφέρει για την Τουρκία: «Λαμβάνουμε σοβαρά κάθε επιθετική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο».
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ -σε μήνυμά του στο Twitter- αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδιας, ο οποίος μετέβη εκτάκτως την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 στο Ισραήλ. «Εχω καταστήσει σαφές ότι λαμβάνουμε σοβαρά κάθε επιθετική δράση στην Ανατολική Μεσόγειο από οποιονδήποτε παράγοντα, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας» υπογράμμισε ο Νετανιάχου.
Και πρόσθεσε: «Συμφωνήσαμε ότι το Ισραήλ και η Ελλάδα θα συνεχίσουν να επεκτείνουν τους οικονομικούς και φυσικά τους τουριστικούς και επιχειρηματικούς μας δεσμούς».
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του στο Ισραήλ, ο Νίκος Δένδιας επεσήμανε ότι η τουρκική παραβατικότητα αποτελεί κίνδυνο για όλες τις χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ μετέφερε στον Νετανιάχου και ένα μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κατάστασή της την έχει οδηγήσει σε αμήχανες στιγμές
Οι διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το κοινοβούλιο για να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών
Οι, όχι και τόσο γνωστές, ρίζες
H ιστορία, οι παραδόσεις και οι συμβολισμοί
Πώς συνδέεται με τα γλυκά
Οι νέες οδηγίες στην πλατφόρμα
Στην απάντησή του δεν διατυπώνει ρητή θέση για τη νομιμότητα του μνημονίου
Mετά την κρίση της πανδημίας, οι νέες αναταράξεις στις αερομεταφορές και οι εταιρείες που αντέχουν
«Ήταν δικαιολογημένοι» είπε η εισαγγελία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε υπόθεση που συνδέεται με εκείνη της Cambridge Analytica, της συμβουλευτικής εταιρείας που ενεπλάκη στην προεδρική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016
Η ψηφοφορία για τον τερματισμό του εμπάργκο στο νησιωτικό κράτος θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα
Επιστρέφει στα καθήκοντά του
Η κοινή δήλωση των 27 κρατών-μελών
Ο άνδρας υπέστη θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι
Δημοσκόπηση των New York Times και Siena College καταγράφει τη χαμηλότερη επίδοση του Αμερικανού προέδρου
Παιδεία, κόστος ζωής και αντίθεση στη στρατιωτική θητεία στην ατζέντα των κινητοποιήσεων - Φόβοι για επεισόδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.