- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Νεκρός από σφαίρες διαδηλωτής του Black Lives Matter στο Τέξας
Στο αίμα βάφτηκε διαδήλωση στην πρωτεύουσα Ώστιν
Νεκρός διαδηλωτής του Black Lives Matter στο Ώστιν του Τέξας στις ΗΠΑ - Τον πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης.
Σφαίρες δέχτηκε διαδηλωτής του Black Lives Matter στο Τέξας των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.
Ο νεκρός διαδηλωτής του Black Lives Matter σκοτώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2020 στο Ώστιν, την πρωτεύουσα της αμερικανικής πολιτείας.
Οι μαζικές διαδηλώσεις μετά τη δολοφονία του μαύρου Αμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από τον λευκό αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν συνεχίζονται, με τον Ντόναλντ Τραμπ να υπεραμύνεται της απόφασής του να στείλει ομοσπονδιακούς πράκτορες σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπου σημειώνονται βίαια επεισόδια και λεηλασίες σε καταστήματα.
Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Ώστιν στο Τέξας των ΗΠΑ, ο διαδηλωτής του Black Lives Matter σκοτώθηκε στο κέντρο της πόλης. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αυτοκίνητο εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στους διαδηλωτές, με τους επιβαίνοντες να ανοίγουν πυρ. Στη συνέχεια το όχημα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook Live ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί την ώρα που ομάδα διαδηλωτών, αποτελούμενη από 100 άτομα, περίπου, πραγματοποιούσε πορεία για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, καταγγέλλοντας την αστυνομική βία και φωνάζοντας «Πάνω οι γροθιές! Αντεπιτεθείτε!».
Η αστυνομία του Ώστιν και η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της πόλης επιβεβαίωσαν με ανάρτησή τους στο Twitter ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, χωρίς ωστόσο να δώσουν άλλες πληροφορίες.
Ο νεκρός, από σφαίρες, διαδηλωτής του Black Lives Matter στο Ώστιν του Τέξας έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους σε βίαια επεισόδια σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.