Κοσμος

Ερντογάν και Τραμπ μίλησαν για τη Λιβύη

Και συμφώνησαν να έχουν στενότερη συνεργασία

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν για τη Λιβύη
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με Ερντογάν για τη Λιβύη © EPA/OLIVIER HOSLET

Για τη Λιβύη μίλησαν στο τηλέφωνο ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Συμφώνησαν να υπάρξει στενότερη συνεργασία ΗΠΑ και Τουρκίας.

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη Λιβύη την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας να συνεργαστούν πιο στενά αναφορικά με την Λιβύη.

Απώτερος σκοπός η διασφάλιση μιας βιώσιμης σταθερότητας στη χώρα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ συζήτησαν, επίσης, για τις διμερείς σχέσεις και έναν εμπορικό στόχο ύψους 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πρόσθεσε η ανακοίνωση της τουρκικής πλευράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, «ο πρόεδρος Τραμπ και ο πρόεδρος Ερντογάν συζήτησαν θετικά εμπορικά ζητήματα μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας και υπογράμμισαν την πεποίθησή μας (των ΗΠΑ) για την ανάγκη επίλυσης των περιφερειακών θεμάτων μέσω διαπραγματεύσεων».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY