- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Calvin Klein και Tommy Hilfiger παίρνουν θέση κατά του ρατσισμού
Απογοήτευση για τις απώλειες λόγω ρατσισμού στην Αμερική
Τα αμερικανικά brand μόδας Tommy Hilfiger και Calvin Klein δείχνουν αλληλεγγύη στο κίνημα Black Lives Matter.
Τα αμερικανικά brand μόδας Tommy Hilfiger και Calvin Klein, μεταξύ πολλών κορυφαίων παγκόσμιων οίκων δείχνουν αλληλεγγύη στο κίνημα Black Lives Matter. Και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέρος του PVH Corp., πρώην Phillips-Van Heusen Corporation, του οποίου ο διευθύνων σύμβουλος, Manny Chirico και ο πρόεδρος Stefan Larsso έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για τους άδικους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ, Αμαντ Άρμπερι, Μπριόνα Τέιλορ και τις άλλες απώλειες λόγω ρατσισμού στην Αμερική.
Τόνισαν ότι αγωνίζονται να κατανοήσουν πώς αισθάνονται οι οικογένειες αυτών των θυμάτων και η μαύρη κοινότητα αυτή τη στιγμή. Σε δήλωση προς τα ΜΜΕ που εξέδωσαν οι Chirico και Larsso για λογαριασμό της PVH Corp, αναφέρουν: «Ενώ τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα του Τύπου έχουν επικεντρωθεί στις ΗΠΑ, η ανισότητα σε βάρος των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων είναι ένα πρόβλημα σε όλο τον κόσμο - και υπήρξε έτσι σε όλη την ιστορία. Η άμεση παγκόσμια αντίδραση να δράσουμε σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη μαύρη κοινότητα στην Αμερική δεν μοιάζει με τα όσα έχουμε δει έως τώρα».
«Στον PVH καταδικάζουμε τις φυλετικές διακρίσεις. Αντιμετωπίζουμε τον συστημικό ρατσισμό που μαστίζει τη χώρα μας για πολύ καιρό. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στη μαύρη κοινότητα. Black Lives Matter. Αυτή δεν πρέπει να είναι μία αμφιλεγόμενη ή διχαστική δήλωση. Είναι μια παγκόσμια αλήθεια. Και μέχρι να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο, o PVH θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Ο όμιλος θα διαθέσει 100.000 δολάρια στο Ταμείο Νομικής Προστασίας και Εκπαίδευσης της Εθνικής Ένωσης για την Πρόοδο των Έγχρωμων Ατόμων (NAACP) που έχει στόχο την επίτευξη διαρθρωτικών αλλαγών για την προώθηση της δημοκρατίας, την εξάλειψη των ανισοτήτων και τη φυλετική δικαιοσύνη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.