- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Καναδάς: Τι όπλισε το χέρι του μακελάρη - Ο καβγάς με την κοπέλα του
Τι αποκάλυψε αξιωματούχος της αστυνομίας - Ο ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 23 άτομα
Πριν ξεκινήσει να σκοτώνει, ο μακελάρης του Καναδά είχε έντονο καβγά με τη σύντροφό του - Νέες αποκαλύψεις.
Επιβεβαιώθηκε ότι ο μακελάρης του Καναδά που σκότωσε 23 ανθρώπους είχε πρώτα καβγά με τη σύντροφό του.
Σχετικά με το μακελειό στον Καναδά, αξιωματούχος της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Καναδά επεσήμανε ότι η έντονη αντιπαράθεση με την κοπέλα του ήταν «καταλύτης» για να αρχίσει να εκτελεί τα θύματά του.
Ο Ντάρεν Κάμπελ παρουσίασε το χρονολόγιο του ανθρωποκυνηγητού που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου 2020 στη Νέα Σκωτία, στο ανατολικό τμήμα της χώρας και που έληξε 13 ώρες αργότερα, όταν ο ύποπτος έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών. Τα κίνητρά του παραμένουν μέχρι σήμερα μυστήριο, επεσήμανε.
Εντούτοις, ο Κάμπελ συμπλήρωσε ότι η αιματηρή επίθεση που διέπραξε ο ένοπλος εναντίον της συντρόφου του, η οποία κατάφερε να γλυτώσει και να διαφύγει, περνώντας τη νύχτα στο δάσος, «θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης αυτής της αλυσίδας γεγονότων». Αυτή η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία την Κυριακή το πρωί ότι ο ύποπτος φορούσε στολή αστυνομικού και μετακινείτο με ένα ψεύτικο περιπολικό.
Το γεγονός ότι η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, αφού δέχτηκε βίαιη επίθεση, ίσως να εξόργισε τον δράστη, αφήνει να εννοηθεί η αστυνομία. Οι καναδικές αρχές κατονόμασαν τον δράστη ως τον Γκάμπριελ Γουόρτμαν, έναν οδοντοτεχνίτη ηλικίας 51 ετών.
Η γυναίκα είχε «σημαντικές πληροφορίες που μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε καλύτερα» τον ύποπτο, υπογράμμισε ο Κάμπελ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.