- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κόντε ζητά από τους πολίτες να κάνουν διακοπές στην Ιταλία
Με σύνθημα «vacanze in Italia» για να στηριχθεί η οικονομία της χώρας
Ο Τζουζέπε Κόντε, ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν διακοπές στην Ιταλία για να ενισχύσουν την οικονομία που έχει χτυπηθεί από τον κορωνοϊό.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, κατά την διάρκεια συνάντησης με την τοπική αυτοδιοίκηση, τόνισε ότι θα ζητήσει επίσημα από τους Ιταλούς να κάνουν διακοπές φέτος στην χώρα τους για να στηρίξουν την οικονομία της μετά το πρωτοφανές «σοκ» που έχει υποστεί από τις συνέπειες του κορωνοϊού, αναφέρει σήμερα ο ιταλικός Τύπος.
Οι αρμόδιοι οργανισμοί ετοιμάζουν, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, ειδική εκστρατεία, τόσο για την εσωτερική αγορά, όσο και για το εξωτερικό, με σύνθημα «vacanze in Italia», διακοπές στην Ιταλία.
Στο πλαίσιο των νέων μέτρων στήριξης της οικονομίας και των πολιτών, που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και τα οποία μπορεί να αγγίξουν και τα πενήντα δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους αναλυτές, κύρια θέση θα έχει η αρωγή του τουριστικού τομέα.
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε, τέλος, τα μέτρα αυτά και η διαφημιστική εκστρατεία θα πρέπει να εγκριθούν το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να σταλεί και ένα θετικό μήνυμα σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, οι πολίτες των οποίων συνηθίζουν, εδώ και δεκαετίες, να παραθερίζουν στην Ιταλία.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μισθοί εκατομμυρίων και μπόνους απόδοσης
Tι δήλωσε ο επικεφαλής της OPENAI
Η εμπορική σύγκρουση με τις ΗΠΑ επιταχύνει τη στροφή
Σε εντελώς διαφορετικό τόνο ο Μπαράκ Ομπάμα
Η ειδική αμαξοστοιχία ταξίδευε από το Κίεβο προς την Πολωνία
Τι αποκαλύπτει στο νέο ντοκιμαντέρ
Εδώ ακριβώς βρίσκεται η στρατηγική του Κρεμλίνου
Εκτελούσε δρομολόγιο εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών
Δύο κρίσιμα περάσματα υπό πίεση
Μεγάλες αλυσίδες στρέφονται στο σαυρίδι Χιλής μετά τη μείωση των αποθεμάτων
Eπανέρχονται οι ισχυρισμοί ότι παντρεύτηκε τον αδελφό της για να αποκτήσει άδεια παραμονής
Ο Ντάριο Αμοντέι προτείνει σχέδιο τριών βημάτων, με ανεξάρτητους ελεγκτές μέσα στις εταιρείες
Τώρα παραχωρεί ακίνητο στο κοινό
H χώρα της Κεντρικής Ευρώπης είχε υιοθετήσει δρακόντειους νόμους
Δύο δωρητές έδωσαν 72 εκατ. λίρες μέσα σε 48 ώρες
Νέα πίεση στις τιμές από τους Χούθι
Ο ηθοποιός που έπασχε από καρκίνο στράφηκε σε οδοντίατρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.