Κοσμος

Κορωνοϊός: Συγκινεί Ιταλός τενόρος που τραγουδά στο μπαλκόνι

Από τη Φλωρεντία που έχει μετατραπεί σε «πόλη-φάντασμα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Ο Ιταλός τενόρος Μαουρίτσιο Μαρκίνι τραγουδά στο μπαλκόνι του στη Φλωρεντία
Κορωνοϊός: Ο Ιταλός τενόρος Μαουρίτσιο Μαρκίνι τραγουδά στο μπαλκόνι του στη Φλωρεντία/© Maurizio Marchini/Facebook

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή που Ιταλός τενόρος τραγουδά στο μπαλκόνι του στη Φλωρεντία, στέλνοντας μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «σαρώνει» την Ιταλία, με τους πολίτες να κλείνονται στα σπίτια τους και να τραγουδούν στα μπαλκόνια για να πάρουν τα πάνω τους. Μεταξύ αυτών και ένας Ιταλός τενόρος που τραγουδά στο μπαλκόνι του στη Φλωρεντία, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας. Πρόκειται για τον Μαουρίτσιο Μαρκίνι, ο οποίος ερμήνευσε με την καθηλωτική φωνή του την άρια «Νessun Dorma» του Puccini. Οι εικόνες με τον Ιταλό τενόρο που τραγουδά στο μπαλκόνι του μεταδόθηκαν από ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Η Φλωρεντία είναι ένα από τα μεγάλα αστικά κέντρα στη Βόρεια Ιταλία που έχει μετατραπεί σε πόλη-φάντασμα λόγω του κορωνοϊού. Η άρια που ερμήνευσε συγκλονιστικά ο Μαουρίτσιο Μαρκίνι τελειώνει με τον στίχο «Vincero». Ένα μήνυμα ότι η Ιταλία θα βγει νικήτρια από αυτήν τη δύσκολη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό (σ.σ. 2.158 νεκροί μέχρι στιγμής).

Ο Ιταλός τενόρος που τραγουδά στο μπαλκόνι του στη Φλωρεντία, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, καθώς φροντίζει εδώ και αρκετές ημέρες να βγαίνει και να ερμηνεύει πασίγνωστα κομμάτια, όπως το «Caruso» του Λούτσο Ντάλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ