- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάλτα: Γιατροί απειλούν με απεργία εάν πιάσει λιμάνι το MSC Opera
Το κρουαζιερόπλοιο που ελέγχθηκε δύο φορές στην Ελλάδα, σε Πειραιά και Κέρκυρα
Με απεργία απειλούν οι γιατροί στη Μάλτα αν πιάσει λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο που σήμερα αποβίβασε τους επιβάτες του στην Κέρκυρα.
Οι γιατροί στη Μάλτα απειλούν με απεργιακές κινητοποιήσεις εάν επιτραπεί στο κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» να δέσει στο λιμάνι της νησιωτικής χώρας παρά τις ανησυχίες για τον νέο κορωνοϊό. Το ελβετικής ιδιοκτησίας κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο επιβαίνουν 2.302 άτομα - επιβάτες και προσωπικό - αναμένεται να πιάσει λιμάνι στη Μάλτα σήμερα Παρασκευή.
Στο κρουαζιερόπλοιο ένας επιβάτης από την Αυστρία που αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Γένοβας είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 στις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του MSC Opera τονίζει ότι το κρουαζιερόπλοιο ελέγχθηκε από τις υγειονομικές αρχές της Ελλάδας και έλαβε το πράσινο φως για να συνεχίσει το ταξίδι του. Το κρουαζιερόπλοιο ελέγχθηκε και απολυμάνθηκε στον Πειραιά και στην Κέρκυρα.
Εντός της ημέρας οι αρχές της Μάλτας θα εκδώσουν ανακοίνωση για το αν θα επιτραπεί η είσοδος του κρουαζιερόπλοιου στο νησί. «Θα ήταν απολύτως ανεύθυνο» να επιτραπεί η αποβίβαση αυτών των ανθρώπων στη Μάλτα δήλωσε στους «Τάιμς της Μάλτας» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της χώρας.
Σήμερα, το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι της Κέρκυρας και μετά την προβλεπόμενη άδεια που πήραν από τον ΕΟΔΥ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο,ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, ο καπετάνιος διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε κλίμα έντονης πόλωσης η αναμέτρηση
Ποτέ δεν υπήρξε χειρότερη εποχή να σημειώσεις σερί 52 χρόνων ελλειμματικών προϋπολογισμών
Αντιμέτωπος με τη «Φοιτητική Λίστα» ο παραιτηθέντας πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Σε κλοιό οικονομικής πίεσης η χώρα ως αποτέλεσμα του πολέμου
Έπειτα από ιατρική εξέταση, εγκρίθηκε η προσωρινή νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα
Οι δύο υποψήφιοι διασταύρωσαν τα πυρά τους για την ακρίβεια, τη φορολογία και την οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας λόγο για «σωρό από ψέματα»
Παρών στη διαδήλωση στο Παρίσι και ο Μελανσόν
Επανήλθαν οι επικοινωνίες στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Επικοινωνία Δένδια και Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Χαοτική η κατάσταση στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας
«Εγγυημένες συντάξεις» έγραφαν τα πλακάτ στα χέρια 25.000 διαδηλωτών
Με τη στήριξη των Πατριαρχείων και των Εκκλησιών Ελλάδος και Κύπρου θωρακίζεται το καθεστώς της Μονής
Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων κατά της κυβέρνησης - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει την αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.