- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάλτα: Γιατροί απειλούν με απεργία εάν πιάσει λιμάνι το MSC Opera
Το κρουαζιερόπλοιο που ελέγχθηκε δύο φορές στην Ελλάδα, σε Πειραιά και Κέρκυρα
Με απεργία απειλούν οι γιατροί στη Μάλτα αν πιάσει λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο που σήμερα αποβίβασε τους επιβάτες του στην Κέρκυρα.
Οι γιατροί στη Μάλτα απειλούν με απεργιακές κινητοποιήσεις εάν επιτραπεί στο κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» να δέσει στο λιμάνι της νησιωτικής χώρας παρά τις ανησυχίες για τον νέο κορωνοϊό. Το ελβετικής ιδιοκτησίας κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο επιβαίνουν 2.302 άτομα - επιβάτες και προσωπικό - αναμένεται να πιάσει λιμάνι στη Μάλτα σήμερα Παρασκευή.
Στο κρουαζιερόπλοιο ένας επιβάτης από την Αυστρία που αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Γένοβας είχε διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 στις 28 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του MSC Opera τονίζει ότι το κρουαζιερόπλοιο ελέγχθηκε από τις υγειονομικές αρχές της Ελλάδας και έλαβε το πράσινο φως για να συνεχίσει το ταξίδι του. Το κρουαζιερόπλοιο ελέγχθηκε και απολυμάνθηκε στον Πειραιά και στην Κέρκυρα.
Εντός της ημέρας οι αρχές της Μάλτας θα εκδώσουν ανακοίνωση για το αν θα επιτραπεί η είσοδος του κρουαζιερόπλοιου στο νησί. «Θα ήταν απολύτως ανεύθυνο» να επιτραπεί η αποβίβαση αυτών των ανθρώπων στη Μάλτα δήλωσε στους «Τάιμς της Μάλτας» ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της χώρας.
Σήμερα, το κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο λιμάνι της Κέρκυρας και μετά την προβλεπόμενη άδεια που πήραν από τον ΕΟΔΥ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο,ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, ο καπετάνιος διαβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου που προκάλεσε
Ο Μερτς έχει δεσμευτεί να παραμείνει στην εξουσία και να προωθήσει ένα εμβληματικό πακέτο επώδυνων μεταρρυθμίσεων
Το απόσπασμα της συνέντευξης κυκλοφορεί ξανά στα social media ενόψει της 25ης επετείου
Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο το 2024, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν
Eνώ την ίδια περίοδο είχε έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων
Κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της τον Ιανουάριο του 2023
Το κανονικό απόσπασμα δείχνει ότι ο βασιλιάς άπλωσε το χέρι του
Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε γίνει στις 12 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της
Η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
Η πρώην καγκελάριος επικρίνει τη στρατηγική του CDU και ζητά άμεση αλλαγή πλεύσης
Οι επιπτώσεις της «ψηφιακής διάσπασης» στη συγκέντρωση και την κριτική σκέψη
Κύμα διαμαρτυριών ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Πιθανές επιπτώσεις ανακοίνωσε και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Το μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά του
Πριν από 31 χρόνια, ο διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο σχολείο με τους τότε χωρισμένους γονείς του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο
Έγιναν οι μισοί Γερμανοί «ακροδεξιοί»; Η χρόνια απόκρυψη των προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι στρουθοκάμηλοι και τα παράπονα της Ανατολικής Γερμανίας
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.