- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θέλει να αυτοκτονήσει ο Ιταλός που παρέσυρε και σκότωσε 6 Γερμανούς
Οδηγούσε μεθυσμένος ο 27χρονος - Πότε συνειδητοποίησε τι έκανε
Ιταλία: Ο νεαρός που παρέσυρε και σκότωσε 6 Γερμανούς τουρίστες οδηγώντας μεθυσμένος απείλησε να αυτοκτονήσει όταν κατάλαβε τι έκανε.
Σε ψυχιατρική κλινική μεταφέρθηκε ο νεαρός οδηγός που, σε κατάσταση μέθης, παρέσυρε 17 ανθρώπους και σκότωσε έξι νεαρούς Γερμανούς τουρίστες στη βόρεια Ιταλία, ανέφεραν σήμερα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, ο 27χρονος οδηγός παρουσίασε τάσεις αυτοκτονίας όταν συνειδητοποίησε την τραγωδία που προκάλεσε.
Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1.15 τα ξημερώματα της Κυριακής στην έξοδο του Λουτάγκο, μιας κοινότητας κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, στη γερμανόφωνη περιοχή του Άλτο Άντιτζε.
Τα θύματα, μια παρέα σκιέρ ηλικίας 20-25 ετών, επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους αφού διασκέδασαν σε μια ντισκοτέκ της περιοχής, όταν το σπορ αυτοκίνητο του 27χρονου έπεσε επάνω τους με μεγάλη ταχύτητα. Ορισμένοι εκτοξεύτηκαν σε απόσταση πολλών δεκάδων μέτρων. Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες σκοτώθηκαν επί τόπου. Άλλοι έντεκα άνθρωποι, εκ των οποίων οι εννέα Γερμανοί, τραυματίστηκαν.
Ο οδηγός, που διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών.
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ έγραψε στο Twitter ότι «θρηνεί με όλους αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους, τους αδελφούς και τις αδελφές τους, τους φίλους τους μέσα στη νύχτα». Από την Κυριακή, πολλοί άνθρωποι προσήλθαν για να αφήσουν ένα κερί, λουλούδια και μηνύματα συμπαράστασης στο σημείο του δυστυχχήματος.
Να σημειωθεί ότι σήμερα τα ξημερώματα, δύο γυναίκες ηλικίας 34 και 40 ετών, σκοτώθηκαν κοντά στην Αγκόνα όταν παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, επιστρέφοντας από τη βραδινή έξοδό τους σε μια ντισκοτέκ. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει αλκοόλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η British Airways έχει ήδη ξεκινήσει να επιτρέπει φωνητικές και βιντεοκλήσεις
Απόρρητη ενημέρωση του Πενταγώνου αναφέρει πως καθυστερεί η αποναρκοθέτηση και παρατείνονται οι επιπτώσεις του αποκλεισμού
Ωστόσο, το deal μόνο εύκολο δεν θεωρείται
Τέσσερις αφήνονται ελεύθερες και τέσσερις καταδικάζονται σε έναν μήνα φυλάκισης μετά την παρέμβαση
Στόχος της νέας ουγγρικής κυβέρνησης η διαφάνεια και η λογοδοσία
Το σύστημα βασίζεται σε εννέα συγχρονισμένες κάμερες
Η Technomar επιβεβαιώνει επίθεση στο πλοίο της, χωρίς τραυματισμούς ή θαλάσσια ρύπανση
Παρέμβαση γενικού εισαγγελέα με πολιτικές προεκτάσεις
«Το ζητούμενο είναι να μην στρουθοκαμηλίζουμε», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών
Ένας από τους δημοσιογράφους με τη στενότερη πρόσβαση στον Ντόναλντ Τραμπ μιλά στην ATHENS VOICE για τον Μητσοτάκη, το Ιράν, το ΝΑΤΟ, την Κίνα, την Ουκρανία και τα όρια της τραμπικής πολιτικής
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι δύσκολο
H απάντηση δεν είναι τόσο δύσκολη
Η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από προσφυγές ακροδεξιών ομάδων, μεταξύ των οποίων και το κόμμα Vox
Ελιγμός για βίντεο οδήγησε σε σύγκρουση μαχητικών - Ζημιές 500.000 ευρώ και ευθύνες
Επιμένει ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες - Κλιμακώνεται η πίεση μετά νέες αποκαλύψεις για τον διορισμό
Άγνωστο ποια θα είναι τα πιθανά οφέλη ή οι κυρώσεις
Ενόψει της επίσκεψης του Βρετανού μονάρχη στις ΗΠΑ
20 έδρες –από 19 πριν– κατέλαβε η ΠΑΣΚΕ, η παράταξη του Γιάννη Παναγόπουλου, στις εκλογές για τη διοίκηση της ΓΣΕΕ
Το μυθιστόρημα αποτελεί αντικείμενο δίκης για μη σεβασμό τις ιδιωτικής ζωής
Βελτιωμένη εικόνα στο μέτωπο - Καθοριστικός ο ρόλος drones και αντιαεροπορικής άμυνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.