- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραμπ: Χωρίς οπλοκατοχή θα είχαμε περισσότερα θύματα στην επίθεση
Έπαινοι του Αμερικανού προέδρου για τους φρουρούς που άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τον ένοπλο στο Τέξας
Υπεραμύνθηκε της οπλοκατοχής ο Τραμπ, εκτιμώντας ότι χωρίς αυτήν ο ένοπλος θα είχε σκοτώσει περισσότερους πιστούς σε εκκλησία του Τέξας.
Τα συλλυπητήριά του στα θύματα της ένοπλης επίθεσης σε εκκλησία στο Τέξας των ΗΠΑ εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ. Την ώρα που οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας με τον δράστη να ανοίγει πυρ κατά των πιστών κάνουν τον γύρο των social media, ο Αμερικανός πρόεδρος υπεραμύνθηκε της οπλοκατοχής. Όπως είπε, σώθηκαν ζωές «επειδή ο νόμος του Τέξας επιτρέπει στους φρουρούς να οπλοφορούν».
«Προσευχόμαστε για τις οικογένειες των θυμάτων και την ενορία όπου έγινε η επίθεση. Όλα τέλειωσαν σε 6 δευτερόλεπτα χάρη στους θαρραλέους ενορίτες που ανέλαβαν δράση για να προστατεύσουν τους 242 πιστούς» ανέφερε μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος και συνέχισε: «Σώθηκαν ζωές χάρη σε αυτούς τους ήρωες και στους νόμους στο Τέξας που τους επιτρέπουν να φέρουν όπλα».
Εθελοντές φρουροί που βρίσκονταν εντός του ναού την ώρα της λειτουργίας, αντέδρασαν άμεσα στους πυροβολισμούς του δράστη και τον σκότωσαν, αφού πρώτα αυτός είχε αφαιρέσει τη ζωή από ένα άτομο και είχε τραυματίσει σοβαρά ένα δεύτερο, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Στο Τέξας, παραδοσιακό οχυρό των Ρεπουμπλικάνων, εφαρμόζεται ένα πολύ φιλελεύθερο σε ό,τι αφορά την οπλοφορία νομοθετικό πλαίσιο στις ΗΠΑ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
«Αποτελεί ευθύνη της κυβέρνησης να είναι έτοιμη», τόνισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.