- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τζόνσον: Χριστουγεννιάτικο μήνυμα με μία συμβουλή για τα πεθερικά
Καλεί τους Βρετανούς να γιορτάσουν «τα καλά που θα έρθουν»
Ο Μπόρις Τζόνσον καλεί τους Βρετανούς να γιορτάσουν «τα καλά που θα έρθουν» στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στο πρώτο του χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τους Βρετανούς ως πρωθυπουργός τους ζήτησε «να γιορτάσουν τα καλά που θα έρθουν» και ανέφερε τη λέξη Brexit μόνο μία φορά.
Ο Τζόνσον θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς και το σκυλάκι τους στο νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Στην αρχή του μηνύματός του προς τους Βρετανούς αναφέρεται «σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο του χρόνου», «κατά την οποία ό,τι και να έχει συμβεί στο παρελθόν έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλα τα καλά στον κόσμο και να περάσουμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας».
Μιλώντας μπροστά από ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Συντηρητικός ηγέτης προτρέπει τους συμπολίτες του να σκεφτούν τη χρονιά που πέρασε και για γιορτάσουν «τα καλά πράγματα που έρχονται», προτού προσθέσει: «Προσπαθήστε να μην τσακωθείτε πολύ με τα πεθερικά σας ή με οποιονδήποτε άλλο».
Ο Τζόνσον καλεί μάλιστα τους Βρετανούς να «σκεφτούν τους χριστιανούς σε όλο τον κόσμο που υφίστανται διώξεις». Εκείνοι «θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα ιδιωτικά, μυστικά, ακόμη και σε ένα κελί». «Ως πρωθυπουργός είναι κάτι που θέλω να αλλάξω», υπογράμμισε.
Τέλος ο Βρετανός πρωθυπουργός ευχαρίστησε όλους όσοι θα εργάζονται την ημέρα των Χριστουγέννων, ανάμεσά τους το προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας και τους αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο στενός του σύμβουλος Στίβεν Μίλερ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωπάρχη από τη Δευτέρα
Μαζί με τον Έλτον Τζον και άλλους ενάγοντες αμφισβητεί την απόρριψη των αγωγών
Ο κωμικός κρίθηκε ένοχος για τέσσερα αδικήματα
Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και τελικά συμφιλιώθηκαν
Τρεις κατοικίες στους χώρους του Ρόγιαλ Λοτζ απέφεραν έσοδα στον πρώην πρίγκιπα
H Σάνον επιβεβαιώνει την καταγγελία της χήρας του ιδρυτή του Playboy
Κύμα διαμαρτυριών στην Ευρώπη κατά της ραγδαίας επέκτασης της τεχνητής νοημοσύνης
Συνελήφθη ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ σήμερα στη Φλόριντα
Ποια τηλεοπτικά δίκτυα μπήκαν στο στόχαστρο
Οι παλιές φωτογραφίες του ενέπνευσαν την εμφάνιση του Ρον Μπέργκαντι
Οι αρχές αναφέρουν κακομεταχείριση αλλοδαπών εργαζομένων
«Κάποιες περιοχές είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας», αναφέρει
Η Βανέσα Έμντε κατηγορείται ότι παραβίασε επανειλημμένα τη συμφωνία με το κόμμα της
Ο 82χρονος Τόμας Μαρκλ συνελήφθη σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Φλόριντα
Η υπόθεση φαίνεται να τακτοποιήθηκε εκτός δικαστηρίων
Η φυλακή μπορεί να είναι μόνο η αρχή των συνεπειών
Τα περιθώρια πίεσης στον Τραμπ
Η γερουσιαστής αναμένεται να αναλάβει την Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων
16 τραυματίες εκ των οποίων 3 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Έπλεε χωρίς φορτίο προς το Μπαχρέιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.