Κοσμος

Έκλεψαν κοσμήματα 67 εκ. από την κληρονόμο της F1 Ταμάρα Εκλεστόουν

Οι διαρρήκτες «άνοιξαν» την έπαυλη των 57 δωματίων στο Λονδίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταμάρα Εκλεστόουν
Ταμάρα Εκλεστόουν / © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Άγνωστοι διέρρηξαν την έπαυλη της κληρονόμου της Formula 1 και διέφυγαν με κοσμήματα αξίας 67 εκατομμυρίων δολαρίων.

Θύμα κλοπής έπεσαν η κληρονόμος της Formula 1, Ταμάρα Εκλεστόουν και ο σύζυγός της Τζέι Ρούτλαντ, σύμφωνα με δημοσίευμα στο BBC. 

Οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας που εκτιμάται περίπου στα 67 εκατομμύρια δολάριαΗ κλοπή διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, στην έπαυλη των 57 δωματίων και των πολλών θυρίδων στο Kensington Palace Garden, μια από τις θεωρητικά καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές του Λονδίνου.  Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε: «Μπορώ δυστυχώς να επιβεβαιώσω ότι υπήρξε εισβολή στο σπίτι. Η εσωτερική ασφάλεια συνεργάζεται με την αστυνομία. Η Ταμάρα και η οικογένειά της είναι καλά αλλά είναι προφανώς θυμωμένοι και αναστατωμένοι από το περιστατικό. Εάν κάποιος έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες τότε παρακαλώ καλέστε την αστυνομία».  

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ ένας εκπρόσωπος της Scotland Yard δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε σε ιδιοκτησία στο Palace Green στις 11,11 μ.μ., την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, μετά από αναφορές για διάρρηξη. Αναφέρθηκε ότι μια ποσότητα κοσμημάτων υψηλής αξίας είχε κλαπεί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ