Κοσμος

Η Χίλαρι βάζει τέλος στις φήμες: Δεν είμαι λεσβία

«Ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν μπήκα στον πειρασμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χίλαρι Κλίντον
Χίλαρι Κλίντον / © EPA/ETIENNE LAURENT

Η Χίλαρι Κλίντον έβαλε τέλος στις φήμες για λεσβιακή σχέση και δηλώνει ότι πριν τον Μπιλ ήταν με έναν «τόσο όμορφο άνδρα σαν έλληνα θεό».

«Η Χίλαρι Κλίντον κρύβει συνεργάτιδα της εξαιτίας των φημών για σχέση», έγραφε το National Enquirer το 2013. «Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να γίνει η πρώτη λεσβία πρόεδρός μας», δήλωσε παραγωγός ραδιοφώνου την ίδια χρονιά. «Είναι η Χίλαρι Κλίντον λεσβία», αναρωτήθηκε το δίκτυο Jewish Business News το 2016.

Από συντηρητικά μπλογκ, φιλελεύθερα δίκτυα μέχρι σκανδαλοθηρικές φυλλάδες οι φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ κυκλοφορούσαν τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Σε συνέντευξή της στο Stern την Τετάρτη η ίδια η Χίλαρι έβαλε τέλος στις φήμες δηλώνοντας ότι δεν είναι και ούτε υπήρξε ομοφυλόφιλη σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό. Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τις φήμες «μύθο» και είπε: «Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχετε ακούσει, βασικά μου αρέσουν οι άνδρες» και διευκρίνισε ότι πριν από τον Μπιλ Κλίντον είχε σχέση με έναν τόσο όμορφο άνδρα που έμοιαζε με «έλληνα θεό».

Ο δημοσιογράφος για να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα ζήτησε από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να υψώσει το δεξί της χέρι και να ορκιστεί ότι δεν είχε ποτέ κάποια λεσβιακή σχέση. Η Χίλαρι γελώντας είπε: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ» και πρόσθεσε, «δεν μπήκα στον πειρασμό, ευχαριστώ πολύ». 

Hillary Clinton on Love Before Bill

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ