Κοσμος

Μπιλ Κόσμπι: Καλύτερα τα 10 χρόνια φυλακή από τη μεταμέλεια

Ο σεξουαλικός παραβάτης πρώην κωμικός χαρακτήρισε το κελί του «ρετιρέ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπιλ Κόσμπι
Μπιλ Κόσμπι / © EPA/TRACIE VAN AUKEN

Ο καταδικασθείς για σεξουαλικά εγκλήματα Μπιλ Κόσμπι προτιμά να «σαπίσει» στη φυλακή από το να δηλώσει μεταμέλεια.

Δημοσίευμα στο «The Cut» επισημαίνει ότι προϋπόθεση για να ασκήσει έφεση ένας καταδικασμένος ως σεξουαλικά βίαιος είναι να δείξει και να δηλώσει μεταμέλεια για τις πράξεις του. Ωστόσο, ο Μπιλ Κόσμπι, ο άλλοτε αγαπημένος τηλεοπτικός πατέρας και οικογενειάρχης της αμερικανικής τηλεόρασης δηλώνει ότι προτιμά να εκτίσει και τα δέκα χρόνια της ποινής του παρά να δείξει μεταμέλεια.  

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπιλ Κόσμπι στο BlackPressUSA.com ο 82χρονος κωμικός είπε: «Όταν εκδικαστεί η έφεσή μου, δεν πρόκειται να ακουστεί από μένα καμιά μεταμέλεια».

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη συνέντευξη του ηθοποιού μετά από την περσινή καταδίκη του.  
Πάνω από 60 γυναίκες εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια για να δηλώσουν ότι ο Κόσμπι σε βάθος χρόνου τις είχε βιάσει ή κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το αδίκημα είχε παραγραφεί.  Ο ηθοποιός καταδικάστηκε μόνο για τη νάρκωση και την σεξουαλική κακοποίηση της καθηγήτριας Άντρεα Κόνσταντ το 2004.  

«Εγώ ήμουν εκεί, εγώ ξέρω τι συνέβη. Δεν με απασχολούν οι καταθέσεις ανθρώπων που δεν ήταν εκεί. Δεν μπορούν να γνωρίζουν. Ήταν όλα στημένα στη δίκη. Το σώμα των ενόρκων ήταν μια απάτη», πρόσθεσε. Χαρακτήρισε, τέλος, το κελί του «ρετιρέ». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ