- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ευρωπαίοι και Ιάπωνες έχουν δημοσίως πει ότι θα ήθελαν να στείλουν τους αστροναύτες τους στο πλαίσιο του προγράμματος Artemis, δεν μίκησαν ακόμη για τη συνδρομή.
Ο επικεφαλής της NASA είπε σήμερα ότι η επιλογή των πρώτων χωρών που θα στείλουν τους αστροναύτες τους στη Σελήνη, μετά τους Αμερικανούς, θα εξαρτηθεί από τις διεθνείς συνδρομές στο πρόγραμμα που αναπτύσσουν οι ΗΠΑ για την επιστροφή στη Σελήνη.
«Όταν κάνουμε τον λογαριασμό των συνδρομών των διεθνών εταίρων μας σε αυτήν την επιχείρηση, μπορείτε να φανταστείτε ότι πολλές χώρες θα εμπλακούν, σε επαρκές επίπεδο, ώστε να ζητήσουν να στείλουν έναν αστροναύτη στο έδαφος της Σελήνης» δήλωσε ο Τζιμ Μπρίντενστιν, ο διοικητής της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο 70ο Διεθνές Συνέδριο Αστροναυτικής, που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.
Ευρωπαίοι και Ιάπωνες έχουν δημοσίως πει ότι θα ήθελαν να στείλουν τους αστροναύτες τους στο πλαίσιο του προγράμματος Artemis, βάσει του οποίου προβλέπεται μια πρώτη προσσελήνωση δύο Αμερικανών το 2024, και κατόπιν άλλες αποστολές.
«Θέλουμε να στείλουν τους αστροναύτες τους στη Σελήνη. Στόχος μας είναι πολλές χώρες να ζήσουν και να εργαστούν στη Σελήνη την ίδια στιγμή» σημείωσε ο Τζιμ Μπρίντενστιν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.