Κοσμος

Λύθηκε το μυστήριο: Βρέθηκε η σορός του Χοσέ Χοσέ

Η υπόθεση με τον διάσημο τραγουδιστή που προκάλεσε σάλο στο Μεξικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μεξικανός τραγουδιστής Χοσέ Χοσέ
Ο Μεξικανός τραγουδιστής Χοσέ Χοσέ/ © EPA/Sashenka Gutiérrez

Τέλος στο θρίλερ με το πού βρίσκεται η σορός του διάσημου Μεξικανού τραγουδιστή Χοσέ Χοσέ.

Σε γραφείο τελετών στο… Μαϊάμι βρέθηκε τελικά η σορός του Χοσέ Χοσέ. Την ανακοίνωση έκανε ο γιος του, Χοσέ Χοέλ Σόσα, βάζοντας τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του. Ο επονομαζόμενος και «Πρίγκιπας του τραγουδιού» είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο. Ακολούθησε ένα θρίλερ για το πού τελικά βρίσκεται το πτώμα του.  

«Είναι εδώ, είμαστε σίγουροι ότι το λείψανο του πατέρα μου βρίσκεται εδώ (…) Το προετοιμάζουν, το ταριχεύουν» δήλωσε ο Χοσέ Χοέλ Σόσα στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο τελετών.

Ο Χοσέ Χοσέ, γνωστός στο Μεξικό ως «ο Πρίγκιπας του τραγουδιού», πέθανε σε ηλικία 71 ετών σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, στη Φλόριντα, όπου ζούσε εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τη μικρότερη κόρη του, την 25χρονη Σαρίτα Σόσα. Ο Χοσέ Χοσέ ήταν πολύ δημοφιλής σε πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής και είχε πουλήσει περισσότερους 100 εκατομμύρια δίσκους.

Στα μαχαίρια οι συγγενείς

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Χοσέ Χοέλ και η Μαρισόλ, που κατοικούν στο Μεξικό, έφυγαν αμέσως για τις ΗΠΑ για να ζητήσουν από την ετεροθαλή αδελφή τους, Σαρίτα, την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε από τον τρίτο γάμο του, να τους πει πού βρίσκεται το πτώμα του.

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, από τον δεύτερο γάμο του τραγουδιστή, υποψιάζονται ότι η ετεροθαλής αδελφή τους έχει συνάψει αποκλειστικό συμβόλαιο με ορισμένα ΜΜΕ για να τους παραχωρήσει πρόσβαση στο πτώμα.

Χάρη στην παρέμβαση του προξενείου του Μεξικού τα τρία αδέλφια τελικά συμφώνησαν τα ξημερώματα της Τετάρτη να πραγματοποιήσουν τελετή για τον πατέρα τους την Παρασκευή στο Μαϊάμι και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να μεταφέρουν τη σορό του στο Μεξικό όπου θα πραγματοποιηθεί άλλη τελετή, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεξικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Την περασμένη Κυριακή εκατοντάδες θαυμαστές του Χοσέ Χοσέ τον τίμησαν, με τραγούδια και κλάματα, στην Κλαβερία -τη συνοικία όπου μεγάλωσε. Ο Δήμος του Μεξικού ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα οργανώσει μια τεράστια εκδήλωση καραόκε στις 4 Οκτωβρίου, με τραγούδια του εκλιπόντος σε πάρκο της πρωτεύουσας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ