Κοσμος

Η βία στον «Joker» του Χοακίν Φίνιξ σοκάρει και εξοργίζει

Επιστολή διαμαρτυρίας οικογενειών που έχασαν οικείους από την ένοπλη βία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χοακίν Φίνιξ
Χοακίν Φίνιξ / © EPA/CLAUDIO ONORATI

Επιστολή διαμαρτυρίας για την προβολή της βίας στην ταινία «Joker» έστειλαν οι συγγενείς των θυμάτων ένοπλης επίθεσης στο Κολοράντο το 2012.

Οι οικογένειες που έχασαν τους οικείους τους σε ένοπλη επίθεση το 2012 μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα που προβαλλόταν η ταινία «Batman» έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην Warner Bros εκφράζοντας τις ανησυχίες τους για υπέρμετρη βία στην ταινία «Joker» με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ.

Υπενθυμίζεται ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2012 ενώ παρακολουθούσαν την ταινία «Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» σε κινηματογραφική αίθουσα του Κολοράντο.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν η 24χρονη Τζέσικα Γκάουι. Η μητέρα της Σάντι Φίλιπς μίλησε στο BBC και δήλωσε «τρομοκρατημένη» από την προβολή της βίας στα τρέιλερ της ταινίας «Joker».

Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros απάντησε ότι η ταινία σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει και δεν επικροτεί τη βία στον πραγματικό κόσμο.  

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής Χοακίν Φίνιξ πρόσφατα αποχώρησε από συνέντευξη όταν δέχθηκε ερώτηση για την προβολή της ένοπλης βίας στην ταινία.

JOKER - Final Trailer - Now Playing In Theaters

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ