- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ένοχος για παιδοφιλία ο αυτοαποκαλούμενος απόγονος του Χίτλερ
Ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ «συνελήφθη» να φιλά στο στόμα ένα 13χρονο κορίτσι
Ένοχος για παιδοφιλία κρίθηκε ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ.
Ένοχος για παιδοφιλία κρίθηκε ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ. Ο 69χρονος «συνελήφθη» να φιλά στο στόμα ένα 13χρονο κορίτσι.
Ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, βρέθηκε στην πόλη Γκέρλιτζ και στο σπίτι ενός 60χρονου, προκειμένου να κοιτάξει αντικείμενα που είχε προς πώληση. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του στράφηκε στην 13χρονη κόρη του. Τους επισκεπτόταν συχνά μάλιστα και σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις έπαιρνε δώρα και της έλεγε ότι θα την παντρευτεί.
Κάποια στιγμή οι φήμες έφτασαν στα αυτιά του πατέρα της 13χρονης, η οποία ομολόγησε πως ο Χίτλερ την φίλησε στο στόμα. Ακολούθησαν μηνύσεις, με τον κατηγορούμενο να λέει πως το φιλί που της έδωσε δεν ήταν ερωτικό, αλλά χαιρετισμός. Τελικά η απόφαση του δικαστηρίου ήταν μικρή, καθώς τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας του πρόστιμο 800 ευρώ.
Ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, ισχυρίζεται πως είναι ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ, κάτι για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχουν βεβαιώσεις, αφού αμφισβητείται στη Γερμανία ο ισχυρισμός του.
Στις ΗΠΑ υπάρχουν τρία άτομα που είναι αποδεδειγμένα συγγενείς του Χίτλερ (ανίψια) και έχουν αλλάξει το επίθετό τους σε Στιούαρτ-Χιούστον, με τον Ρομάνο να είναι ο μόνος που κρατάει ακόμη αυτό το επίθετο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.