Κοσμος

Στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε στάβλο στο Ντουμπάι ούτε εντατική στην Ελλάδα

Οι ίδιες ακριβώς εικόνες, με τον ίδιο ισχυρισμό, έχουν κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19082513-696x435.jpg

Φωτογραφίες που αναπαράγονται για λόγους like farming, ισχυρίζονται ότι βλέπουμε ένα στάβλο στο Ντουμπάι και το συγκρίνουν με ένα θάλαμο εντατικής νοσηλείας στην Ελλάδα

Αναρτήσεις στο Facebook, που αναπαράγονται για λόγους like farming, ισχυρίζονται ότι στις φωτογραφίες βλέπουμε ένα στάβλο στο Ντουμπάι και το συγκρίνουν με ένα θάλαμο εντατικής νοσηλείας στην Ελλάδα. Όμως ο ισχυρισμός είναι ψευδής.

19082506.jpg

Στην πρώτη φωτογραφία δεν βλέπουμε ένα στάβλο στο Ντουμπάι αλλά το Μουσείο Αλόγων στην Κίνα. Το Heilan Horse Culture Museum βρίσκεται στην πόλη Τζιανγκίν, περίπου μιάμιση ώρα βόρεια της Σαγκάης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Μουσείου, υπάρχουν 47 ράτσες αλόγων από 30 διαφορετικές χώρες. Στα 8.700 τ.μ. του Μουσείου, υπάρχουν περισσότερα από 300 άλογα και μερικές ζέβρες.

 

 

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε ένα θάλαμο από Νοσοκομείο Λοιμώξεων στην πόλη Βόλγκογκραντ στη Ρωσία. Οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ για τις συνθήκες του Νοσοκομείου είναι της Елена Чекина όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Το φωτορεπορτάζ δημοσιεύθηκε το 2014 στην ιστοσελίδα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Аргументы и факты».

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ