Κοσμος

Μακάβριο: Βρήκε στον καταψύκτη της μητέρας του ένα ταριχευμένο μωρό

Τι δήλωσε ο 37χρονος που «πάγωσε» όταν άνοιξε το κουτί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mom kept body of dead baby in freezer for nearly 40 years

Ένα ταριχευμένο μωρό έκρυβε το κουτί στον καταψύκτη, το οποίο μια μητέρα είχε απαγορεύσει στον γιο της να ανοίξει όσο ζούσε.

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας στην πόλη Σεντ Λούις του Μιζούρι στις ΗΠΑ, όταν βρήκε στον καταψύκτη ένα... ταριχευμένο βρέφος. Όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, ο Άνταμ Σμιθ είχε πάει να καθαρίσει το διαμέρισμα της μητέρας του, η οποία είχε χάσει πρόσφατα τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ανάμεσα στα πράγματα που άνοιξε για να δει τι έχουν μέσα και να αποφασίσει αν θα τα κρατήσει ή όχι, ήταν και ένα κουτί στον καταψύκτη. Η μητέρα του είχε απαγορεύσει σε εκείνον να το ανοίξει, με τον ίδιο να θεωρεί ότι θα εμπεριείχε μια παλιά γαμήλια τούρτα ή κάποιο άλλο αναμνηστικό με μεγάλη συναισθηματική αξία ή ακόμη και χρήματα-κοσμήματα. Όταν άνοιξε το κουτί, πάγωσε. Στο εσωτερικό υπήρχε ένα ταριχευμένο μωρό κοριτσιού, τυλιγμένο με μια ροζ κουβερτούλα.

«Ποιος το κάνει αυτό; Ποιος κρατά το ίδιο του το παιδί σε ένα κουτί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να το πει σε κανέναν;» αναρωτιέται σε δηλώσεις του ο 37χρονος άνδρας.

Το κουτί με το μακάβριο περιεχόμενο
Το κουτί με το μακάβριο περιεχόμενο/© Twitter

Μετά το μακάβριο εύρημα, συγγενείς θυμήθηκαν ότι η μητέρα του είχε φέρει στον κόσμο δίδυμα. Το ένα γεννήθηκε νεκρό και το άλλο δόθηκε για υιοθεσία. Ο Σμιθ έδωσε στην αστυνομία δείγμα του DNA του προκειμένου να ελεγχθεί αν το μωρό είναι βιολογική του αδελφή.

Η μητέρα του 37χρονου διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα τον περασμένο Ιανουάριο. Άφησε την τελευταία της πνοή στις 21 Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε τα τελευταία 25 χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ