- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ερντογάν: Κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει τα γεωτρύπανά μας
«Eυχή μας από δω και μπρος να μην υπάρξουν προβλήματα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο»
Αναχωρώντας για τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απάντησε σε δημοσιογράφους.
«Αυτή τη στιγμή τα γεωτρύπανά μας, σε συντονισμό, συνεχίζουν τη διαδικασία στο πλαίσιο του οδικού τους χάρτη» και κανένας δεν μπορεί να τα εμποδίσει, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Αναχωρώντας για τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ο Τούρκος πρόεδρος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ότι "αυτή τη στιγμή τα γεωτρύπανά μας σε συντονισμό συνεχίζουν τη διαδικασία στο πλαίσιο του οδικού τους χάρτη».
Είπε ακόμη πως «ευχή μας από δω και μπρος να μην υπάρξουν προβλήματα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο”, αναφέροντας ότι μετά τις εκλογές στην Ελλάδα θα συνεχιστούν οι επαφές μεταξύ των δυο χωρών.
«Μπορεί να υπάρξουν φωνές ενοχλητικές δεξιά κι αριστερά. Αλλά έχουμε δηλώσει ότι καμιά από αυτές τις φωνές δεν θα μας εμποδίσει. Και σήμερα λέμε το ίδιο πράγμα. Αυτή τη στιγμή τόσο εμείς ως Τουρκία όσο και οι ομογενείς μας Τ/Κ συνεχίζουμε τη διαδικασία με την ίδια αποφασιστικότητα. Και στην τελευταία συνάντηση της G20,της διεθνούς κοινότητας, με τον ίδιο τρόπο εκφράσαμε αυτή την ευαισθησία μας σε κάποιους ηγέτες με τους οποίους συναντηθήκαμε», ανέφερε ο Ερντογάν .
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί η πολιτική δεν μπορεί να περιορίζεται στην καταγγελία και στην υπεράσπιση των θεσμών
Ανήκει στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών όπως ο Μαμντάνι
Το περιβάλλον παραμένει το αδημοσίευτο θύμα του πολέμου
Ποιος μπορεί στ’ αλήθεια να τιθασεύσει το «μπλε τσουνάμι» πριν ξεφουσκώσει;
Οι αλλαγές που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και το διάταγμα που εξέδωσε
Την Κυριακή η απόφαση για την επόμενη κυβέρνηση
O κωμικός βρέθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Ιταλικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τα απειλητικά μειλ που έλαβαν
Οι αρκούδες γκρίζλι αποτελούν προστατευόμενο είδος στη Βρετανική Κολομβία
Η ανάρτηση που συζητήθηκε
Η απόφαση του δικαστηρίου για τον 35χρονο
Το ασυνήθιστο στοιχείο που προβληματίζει τους ειδικούς ασφαλείας
Διαρροή εγγράφων φέρνει στο φως τη βαθιά στρατιωτική συνεργασία Μόσχας και Τεχεράνης
Το ερώτημα για τις τεράστιες επενδύσεις
Γιατί οι τεχνολογικοί κολοσσοί αντιδρούν
Δύο καταδιωκτικά αεροσκάφη αναγκάστηκαν να απογειωθούν για το συνοδεύσουν
Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.