- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ενώπιον Δικαστηρίου για 4η φορά ο καθ’ ομολογία serial killer
Παρουσία Μαρνερίδη της Scotland Yard η νεκροτομή στην 5η σορό
Ενώπιον Δικαστηρίου για 4η φορά ο καθ’ ομολογία serial killer. Παρουσία Μαρνερίδη της Scotland Yard η νεκροτομή στην 5η σορό
Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται εκ νέου σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Στον απόηχο των εντατικών ερευνών που συνεχίζονται αδιάκοπα στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγείται για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησης.
Και σήμερα όπως και την προηγούμενη δικάσιμο θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο των Δικαστηρίων ενώ ο 35χρονος θα συνοδεύεται από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.
Αναμένεται ότι οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος.
Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.
Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.
Την ίδια ώρα, στην Κύπρο επιστρέφει ο εμπειρογνώμονας – ιατροδικαστής της Scotland Yard, Ανδρέας Μαρνερίδης, καθώς εν τη παρουσία του θα γίνει η νεκροτομή επί της 5ης σορού που εντοπίστηκε στην δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.
Η νεκροτομή είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί σήμερα,Δευτέρα . Η συγκεκριμένη σορός πιστεύεται ότι ανήκει στην Εlena Natalia, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας από τον 35χρονο «Ορέστη», Livia Florentina Bunea.
Πηγή: Sigmalive.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ανώτατη τιμή πωλείται η βενζίνη και το ντίζελ στα πρατήρια καυσίμων
«Είναι το χειρότερο που έχω φάει», είπε δοκιμάζοντας προϊόν
Η Ευρώπη αντιμέτωπη με νέα ενεργειακή καταιγίδα
Η ρητορική των ηγετών, οι μεταβαλλόμενοι στόχοι και η αβεβαιότητα για τη διάρκεια των συγκρούσεων
Η δράση του αποτυπώνεται σε νέο ντοκιμαντέρ
Οι ΗΠΑ έπληξαν σε δέκα ημέρες πάνω από 5.000 στόχους
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες είναι οι επιλογές που εξετάζουν οι ΗΠΑ
Ο 56χρονος νέος ανώτατος ηγέτης της χώρας δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη δημόσια εμφάνιση ή ομιλία
Οι θεωρίες συνωμοσίας και η καταδίκη
Eίχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα ποδοσφαίρου και θεωρήθηκαν «προδότριες»
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Τραμπ θα στήριζε εξόντωση του νέου ανώτατου ηγέτη του Ιράν
Μία ώρα διήρκεσε η συνομιλία Τραμπ - Πούτιν για τον πόλεμο στο Ιράν και τη διπλωματική λύση
Οι κασέτες αποκάλυψαν τον ρόλο του Νίξον στην προσπάθεια συγκάλυψης
Yποστηρίζοντας ότι οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται πολύ μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα
Την ίδια ώρα ο τραγουδιστής βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ιδιαίτερα επικίνδυνες θεωρούνται οι λεγόμενες «υγρές» BBL
Ο Τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε την Τεχεράνη για τις «λανθασμένες και προκλητικές ενέργειες»
Παρέμβαση Τραμπ για τις Ιρανές ποδοσφαιρίστριες - Καλεί την Αυστραλία να τους δώσει άσυλο
Δύο 16χρονοι άφησαν κατά λάθος την τσάντα - Συνελήφθησαν όταν επέστρεψαν πανικόβλητοι να τη βρουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.