Ενώπιον Δικαστηρίου για 4η φορά ο καθ’ ομολογία serial killer
Παρουσία Μαρνερίδη της Scotland Yard η νεκροτομή στην 5η σορό
Ενώπιον Δικαστηρίου για 4η φορά ο καθ’ ομολογία serial killer. Παρουσία Μαρνερίδη της Scotland Yard η νεκροτομή στην 5η σορό
Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγείται εκ νέου σήμερα Δευτέρα στις 10 το πρωί, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Στον απόηχο των εντατικών ερευνών που συνεχίζονται αδιάκοπα στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγείται για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησης.
Και σήμερα όπως και την προηγούμενη δικάσιμο θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο των Δικαστηρίων ενώ ο 35χρονος θα συνοδεύεται από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.
Αναμένεται ότι οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος.
Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.
Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.
Την ίδια ώρα, στην Κύπρο επιστρέφει ο εμπειρογνώμονας – ιατροδικαστής της Scotland Yard, Ανδρέας Μαρνερίδης, καθώς εν τη παρουσία του θα γίνει η νεκροτομή επί της 5ης σορού που εντοπίστηκε στην δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.
Η νεκροτομή είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί σήμερα,Δευτέρα . Η συγκεκριμένη σορός πιστεύεται ότι ανήκει στην Εlena Natalia, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας από τον 35χρονο «Ορέστη», Livia Florentina Bunea.
Πηγή: Sigmalive.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Ωστόσο ο βασικός κατηγορούμενος πέθανε πριν από λίγους μήνες
Aφού ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε υποτιμητικά σχόλια
«Ζήτησα να μπορέσει να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη δομή»
Το σχέδιο αποκάλυψε στο Νταβός ο Στιβ Γουίτκοφ
Έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση
Φίλος του κατέβαλε εγγύηση 200.000 φράγκων
Στην ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν ακόμη πέντε άνδρες
Eνώ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης
Έκτακτη ευρωπαϊκή βοήθεια σε νοσοκομεία και κρίσιμες υποδομές μετά τις ρωσικές επιθέσεις στην ενέργεια
Το αισιόδοξο κλίμα ήρθε σε αντίθεση με τις υποβόσκουσες ανησυχίες
Bρισκόταν στη λίστα των «10 Πιο Καταζητούμενων» του FBI
Κεντρικό ρόλο στο νέο σχήμα αναλαμβάνουν η Oracle, η Silver Lake
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ευρώπη κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Οι αρχές εξετάζουν τα τρένα που πέρασαν από το ίδιο σημείο τις 48 ώρες πριν το ατύχημα για να προσδιοριστεί η στιγμή που δημιουργήθηκε η βλάβη
Σε φάση κύρωσης η καταγγελία συμφωνιών – Αντιδρά η Μόσχα, επικαλούμενη οικονομικές συνέπειες
Ξεπερνούν τους 5.000 οι νεκροί από την καταστολή - Ενισχύεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.