Κοσμος

Η τρομακτική στιγμή που παιδάκι βουλιάζει στην πισίνα (video)

Βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Night Eats the World / Το Βράδυ που Έφαγε τον Κόσμο

Δραματικές εικόνες κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στην πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων στην πόλη Σέρα, στο νοτιοανατολικό τμήμα της Βραζιλίας.

Ένα 3χρονο αγόρι βγαίνει από την πισίνα των παιδιών και πέφτει στην πισίνα των ενηλίκων, την ώρα που η θεία του έχει πάει να του φέρει ένα ποτήρι νερό για να πιει. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα του θήλαζε το αδελφάκι του και την επίβλεψη του παιδιού είχε αναλάβει η αδελφή της.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα ήταν κρίσιμα. Τυχερό στην ατυχία του το παιδί σώθηκε από την έγκαιρη επέμβαση του φύλακα ασφαλείας των κτιριακών εγκαταστάσεων. Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

«Έτρεξα και τον έβγαλα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o «ήρωας» ονομάζεται Άλεξ Σάντρο.

«Ήταν ένα θαύμα που βρέθηκα εκείνη την ώρα σε εκείνο το σημείο. Θα μπορούσα να βρίσκομαι κάπου αλλού. Έκανα περιπολία, όταν πλησίασα την είσοδο του χώρου με τις πισίνες. Είδα ξαφνικά το παιδί κάτω από το νερό να χτυπά απεγνωσμένα τα χέρια του. Κατάλαβα, αμέσως, ότι πνιγόταν, αλλά κανείς άλλος εκεί κοντά δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε.

» Έτρεξα και τον έβγαλα. Φοβήθηκα ότι θα ήταν αναίσθητος, γιατί δεν ήξερα πόση ώρα βρισκόταν στο νερό. Αλλά όταν τον τράβηξα έξω, είχε τις αισθήσεις του. Ήταν τρομαγμένος. Έτρεμε. Τον κράτησα σφικτά, ψελλίζοντας ένα ευχαριστώ στον Θεό που έσωσα τη ζωή του» ανέφερε ο Σάντρο.

Moment Toddler Saved From Drowning In Swimming Pool In Brazil

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ