- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κέβιν Σπέισι: «Ο νεαρός με φλέρταρε πρώτος. Δεν έφυγε όταν τον θώπευσα»
Αυτή θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού σύμφωνα με τη Daily Mail
Στο εδώλιο έκατσε για πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα ο Κέβιν Σπέισι
κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου άνδρα σε μπαρ στο Ναντάκετ, το 2016.
Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει αποκλειστικά την στρατηγική υπεράσπισης του 59χρονου ηθοποιού, ο Σπέισι διαψεύδει κατηγορηματικά μέσω του δικηγόρου του ότι την επίμαχη βραδιά γνώριζε την πραγματική ηλικία του νεαρού και έκανε λόγο για ένα «αμοιβαίο φλερτ» ανάμεσά τους, που κράτησε για αρκετή ώρα.
Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο νεαρός τον προσέγγισε πρώτος, ενώ βρισκόταν στο μπαρ, βάζοντας μάλιστα μια κοινή τους γνωστή να τους συστήσει.
Όπως εξηγεί, ο καταγγέλλων του είπε ψέματα ότι είναι 23 χρονών και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Γουέικ Φόρεστ και ξεκίνησε ο ίδιος να τον φλερτάρει. Σύμφωνα με τον Σπέισι, ο 18χρονος δέχτηκε το κέρασμα του ηθοποιού, τον άφησε να τον αγκαλιάσει ενώ τραγούδαγαν μαζί στο πιάνο του μπαρ και κάποια στιγμή μάλιστα βγήκε μαζί του έξω για τσιγάρο.
Η παραπάνω συμπεριφορά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 18χρονος έδωσε στον Σπέισι το τηλέφωνό του, υποδηλώνει «αμοιβαίο και συναινετικό φλερτ», σύμφωνα πάντα με την υπερασπιστική γραμμή του ηθοποιού.
Όπως επισημαίνει η Daily Mail, o Σπέισι δεν αρνείται ότι θώπευσε τον νεαρό ενώ βρίσκονταν μαζί στο μπαρ. Ωστόσο, όπως λέει, «το αγόρι δεν έφερε αντίρρηση, δεν του είπε να σταματήσει ούτε προσπάθησε να φύγει». Στη συνέχεια ο καταγγέλλων δεν ειπε κουβέντα στη φίλη του που τον συνόδευε για την υποτιθέμενη «σεξουαλική επίθεση» του.
Στην μήνυσή του εις βάρος του ηθοποιού o νεαρός αναφέρει ότι ο λόγος που δεν αντέδρασε στα χάδια του Σπέισι ήταν επειδή «πάγωσε» και ισχυρίζεται ότι η... έλλειψη στύσης αποτελεί απόδειξη ότι δεν απολάμβανε την πράξη.
Μέσω του συνηγόρου του, ο Κέβιν Σπέισι ζήτησε στο δικαστήριο να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του νεαρού για τις μέρες μετά το συμβάν, ώστε να αποδειχθεί ότι ο καταγγέλλων όχι μόνο δεν «τραυματίστηκε ψυχολογικά» από το φλερτ του ηθοποιού αλλά το συζητούσε ανοιχτά αστειευόμενος με τους φίλους του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τουλάχιστον δέκα τάνκερ έχουν γίνει στόχος ή έχουν αναφέρει επίθεση από την αρχή της σύρραξης
Στάθηκε τυχερός που επέζησε από την επίθεση της 28ης Φεβρουαρίου λέει ο πρέσβης του Ιράν στην Κύπρο
Το νέο εργαλείο αποκαλείται HODIO - ένα ακρωνύμιο στα ισπανικά για το «Αποτύπωμα Μίσους και Πόλωσης»
Όταν η επιθυμία για ανατροπή γίνεται εφιάλτης
Το πέρασμα είναι αρκετά βαθύ ώστε να το διασχίζουν τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου στον κόσμο
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν και η κρίση στη Μέση Ανατολή μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της Μόσχας
«Όσοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
«Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», διεμήνυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Κίεβο στέλνει στρατιωτικούς σε Κατάρ, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία για αντιμετώπιση ιρανικών drone
Αμερικανική παρέμβαση για να αποφευχθεί κλιμάκωση και πλήγμα στον πετρελαϊκό τομέα του Ιράν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.