- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
«Κατεβαίνει» στην πολιτική η Αντζελίνα Τζολί;
Τα υπονοούμενα που άφησε σε συνέντευξή της στο BBC
Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί, μίλησε για την πιθανότητα να την δούμε στην πολιτική σκηνή αφήνωντας αιχμές ότι δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση να ασχοληθεί με τα κοινά.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο BBC Today, η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι μία τέτοια πρόταση θα την είχε απορρίψει πριν από 20 χρόνια, αλλά όχι πλέον.
Η Τζόλι, ειδική απεσταλμένη του Οργανισμού Προσφύγων του ΟΗΕ, είναι ούτως ή αλλιώς ενεργή στην κοινωνική και πολιτκή ζωή και μία πιο ενεργή ενασχόληση με την πολιτική δεν θα ήταν άγνωστα «νερά» για εκείνη.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή Τζάστιν Γουέμπ, συζήτησε την πολιτική των ΗΠΑ, τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τη σεξουαλική βία και την παγκόσμια κρίση των προσφύγων.
Όταν ρωτήθηκε ωστόσο, αν θα σκεπτόταν να εμπλακεί στην πολιτική, είπε: «Αν με ρωτούσατε πριν από 20 χρόνια, θα γελούσα ... Πάντα λέω ότι θα πάω εκεί που είναι χρήσιμη, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για την πολιτική ... αλλά πάλι έχω αστειευτεί και στο παρελθόν ότι δεν ξέρω αν έχω έναν σκελετό στο ντουλάπι μου».
«Είμαι επίσης σε θέση να συνεργαστώ με κυβερνήσεις και με στρατιωτικούς, και έτσι βρίσκομαι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση να μπορώ να κάνω πολλά. Προς το παρόν όμως θα παραμείνω ήσυχη».
Όταν ο Γουέμπτην ρώτησε για το αν θα είναι μεταξύ των υποψηφίων του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία η απάντησή της ήταν «όχι, ευχαριστώ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mετά την κρίση της πανδημίας, οι νέες αναταράξεις στις αερομεταφορές και οι εταιρείες που αντέχουν
«Ήταν δικαιολογημένοι» είπε η εισαγγελία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε υπόθεση που συνδέεται με εκείνη της Cambridge Analytica, της συμβουλευτικής εταιρείας που ενεπλάκη στην προεδρική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016
Η ψηφοφορία για τον τερματισμό του εμπάργκο στο νησιωτικό κράτος θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα
Επιστρέφει στα καθήκοντά του
Η κοινή δήλωση των 27 κρατών-μελών
Ο άνδρας υπέστη θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι
Δημοσκόπηση των New York Times και Siena College καταγράφει τη χαμηλότερη επίδοση του Αμερικανού προέδρου
Παιδεία, κόστος ζωής και αντίθεση στη στρατιωτική θητεία στην ατζέντα των κινητοποιήσεων - Φόβοι για επεισόδια
Η σύνδεση με την πρώην ομάδα «Ταυτότητα και Δημοκρατία»
Η συγκεκριμένη αστυνομική φύλαξη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ερωτήματα για προνομιακή μεταχείριση
Tι ανέφερε ο γεννημένος στην περιοχή κατά κόσμο Φεντερίκο Λουτσία
Η επίσημη ανακοίνωση του Αιγυπτιακού Υπουργείου Εξωτερικών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεσμεύεται ότι δεν θα επαναληφθούν οι σκηνές βίας
Μία γυναίκα που ταξίδεψε από το Κονγκό διαγνώστηκε με τον ιό, εντείνοντας τους φόβους
Η περιγραφή για όσα ακολούθησαν και η θέση της υπεράσπισης
Μετά τα χθεσινά βίαια επεισόδια στην καρδιά των Τιράνων, η αστυνομική παρουσία είναι έντονη στην αλβανική πρωτεύουσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.