- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σκότωσε τη φίλη του και το γιο της γιατί τον εμπόδιζαν να δει ποδόσφαιρο
Η σύντροφός του άλλαξε το κανάλι στην τηλεόραση
Ένας άνδρας της Φλόριντα σκότωσε τη φίλη του και το γιο της την Κυριακή το βράδυ, επειδή τον εμπόδιζαν να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.
Ο Tyrone Terell Johnson, 42 ετών, συνελήφθη, ενώ την αστυνομία κάλεσε ο ίδιος, καταγγέλλοντας ότι εκείνος δέχτηκε επίθεση, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο FOX13.
Στην κατάθεσή του ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που είχε με την σύντροφό του όταν άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση για να παρακολουθήσει αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια, όπως είπε, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το διαμέρισμα.
Άρχισε να πακετάρει τα ρούχα του όταν η φίλη του πήγε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να δώσει συνέχεια στη λογομαχία.
Στο δωμάτιο έσπευσε και ο 10χρονος γιος της ο οποίος τον πλησίασε και τον κατηγόρησε πως χτύπησε τη μητέρα του. Τότε ο Johnson έσπρωξε το παιδί, άρπαξε το περίστροφό του και άρχισε να πυροβολεί την φίλη του, ενώ στη συνέχεια σκότωσε και το αγόρι που επέστρεψε στο δωμάτιο όταν άκουσε πυροβολισμούς.
Μια γειτόνισσά του ζευγαριού δήλωσε σοκαρισμένη από το φονικό καθώς η κόρη της έπαιζε με το νεαρό αγόρι.
«Έχασε έναν φίλο που έμενε πολύ κοντά μας. Δεν ξέρει για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Αν αισθάνεσαι πως έχεις πρόβλημα, μην ξεσπάς στα παιδιά. Νομίζω ότι είναι το πιο λυπηρό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια», είπε στο FOX 13.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν θα εκπλαγώ αν εμφανιστούν κι άλλες γυναίκες», δηλώνει ο αρχηγός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας
Δεύτερη απώλεια σε λίγες ημέρες στη χώρα - Έκκληση των αρχών για εμβολιασμό
Εκκενώθηκαν γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου στο Δουβλίνο
Σύμφωνα με τον Ιβ Κριστάν 70 άνθρωποι εμπλέκονται στο τροχαίο
Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Οι πρώτες πληροφορίες
Το μήνυμα που θέλει να στείλει το Βατικανό
Οι πολιτικές ανησυχίες επιβαρύνουν μια επενδυτική τάση που συνδέεται με την Tεχνητή Nοημοσύνη
Γιατί η πολιτική δεν μπορεί να περιορίζεται στην καταγγελία και στην υπεράσπιση των θεσμών
Ανήκει στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών όπως ο Μαμντάνι
Το περιβάλλον παραμένει το αδημοσίευτο θύμα του πολέμου
Ποιος μπορεί στ’ αλήθεια να τιθασεύσει το «μπλε τσουνάμι» πριν ξεφουσκώσει;
Οι αλλαγές που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και το διάταγμα που εξέδωσε
Την Κυριακή η απόφαση για την επόμενη κυβέρνηση
O κωμικός βρέθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Ιταλικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τα απειλητικά μειλ που έλαβαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.