- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τουλάχιστον 14 επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος τύπου Airbus 330-300 της εταιρείας Thai Airways που εκτελούσε πτήση από την Γκουανγκτζού της Κίνας, βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του διεθνούς αεροδρομίου της Μπανγκόκ αργά χθες τη νύχτα.
Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, ο μπροστινός τροχός του αεροσκάφους έσπασε και κατέρρευσε το ρύγχος του κατά την προσγείωση. «Η Διεθνής Πτήση TG 679 της Thai Airways από την Γκουανγκτζού ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι στις 23:00 τοπική ώρα. Ο μπροστινός τροχός εμφάνισε πρόβλημα την στιγμή που το αεροσκάφος ακουμπούσε στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης με αποτέλεσμα να βγει από αυτόν", αναφέρει η εταιρεία σε email της. «Εμφανίστηκαν σπίθες κοντά στον δεξιό τροχό προσγείωσης, πλησίον του κινητήρα. Το συμβάν διερευνάται από ταϊλανδούς αξιωματούχους της πολιτικής αεροπορίας της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν, 14μελες πλήρωμα και 288 επιβάτες οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τις φουσκωτές τσουλήθρες εγκατάλειψης του αεροσκάφους. Οι 14 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ, σύμφωνα με την Thai Airways.
Γ.Σ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Απογειώθηκε μαχητικό F16 και «εξουδετέρωσε» την απειλή
Η κρίση της αλήθειας, η δημαγωγία, ο δημόσιος χώρος και το νόημα της πολιτικής ελευθερίας μέσα από δύο κορυφαίες φιλοσοφικές ματιές.
«Είναι ένας μπ@στ@ρδος, τον πυροβόλησα»
Μεγάλες φωτιές καίνε σε απόσταση χλμ. από την πρωτεύουσα Μαδρίτη
Ο Ντέιβ περνούσε επί χρόνια καθημερινά έξω από το σπίτι της βιολογικής του οικογένειας
Την κατηγορούν για «ιδεολογικό ασυμβίβαστο» και «υποκρισία»
Εντός της ημέρας οι επίσημες ανακοινώσεις
Ο νέος πρωθυπουργός και πώς οι καίριες αποφάσεις για τη Βρετανία λαμβάνονται εκτός Βρετανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.