Κοσμος

Αεροπορικό ατύχημα στην Ταϊλάνδη

Τουλάχιστον 14 τραυματίες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
48612-99887.jpg

Τουλάχιστον 14 επιβάτες τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος τύπου Airbus 330-300 της εταιρείας Thai Airways που εκτελούσε πτήση από την Γκουανγκτζού της Κίνας, βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του διεθνούς αεροδρομίου της Μπανγκόκ αργά χθες τη νύχτα. 

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία, ο μπροστινός τροχός του αεροσκάφους έσπασε και κατέρρευσε το ρύγχος του κατά την προσγείωση. «Η Διεθνής Πτήση TG 679 της Thai Airways από την Γκουανγκτζού ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι στις 23:00 τοπική ώρα. Ο μπροστινός τροχός εμφάνισε πρόβλημα την στιγμή που το αεροσκάφος ακουμπούσε στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης με αποτέλεσμα να βγει από αυτόν", αναφέρει η εταιρεία σε email της. «Εμφανίστηκαν σπίθες κοντά στον δεξιό τροχό προσγείωσης, πλησίον του κινητήρα. Το συμβάν διερευνάται από ταϊλανδούς αξιωματούχους της πολιτικής αεροπορίας της χώρας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν, 14μελες πλήρωμα και 288 επιβάτες οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τις φουσκωτές τσουλήθρες εγκατάλειψης του αεροσκάφους. Οι 14 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ, σύμφωνα με την Thai Airways.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY