Κοσμος

Σκοπιανά ΜΜΕ για παραίτηση Κοτζιά: «Σε κρίση η ελληνική κυβέρνηση» (εικόνες)

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nik.jpg

Πρώτο θέμα στα σκοπιανά ΜΜΕ είναι η παραίτηση Κοτζιά με τα Mέσα στη γείτονα χώρα να κάνουν λόγο για κρίση στην ελληνική κυβέρνηση.

Άρθρα και ρεπορτάζ μεταδίδουν την είδηση της παραίτησης και την ανάληψη του ΥΠΕΞ από τον πρωθυπουργό, ωστόσο γίνεται αναφορά στα Tweet του Νίκου Κοτζιά αλλά και τον αντίκτυπο των εξελίξεων. 

crisis.jpg

Μάλιστα το πρακτορείο ΜΙΑ κάνει και ειδική αναφορά και στο Tweet του παραιτηθέντος υπουργού Εξωτερικών.

skopia1.jpg

Το πρακτορείο META κάνει μια αναδρομή στην κόντρα Κοτζιά - Καμμένου, υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών, με σκοπό να διασφαλίσει την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το άρθρο του μάλιστα τιτλοφορείται «Ο Τσίπρας θα οδηγήσει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας στην εφαρμογή της συμφωνίας Πρεσπών».

meta.jpg

 Στο ίδιο μήκος κύματος και το πρακτορείο Kurir, που κάνει εκτενή αναφορά στην κόντρα τουυπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά.

kurir3.jpg

Το τηλεοπτικό δίκτυο TV 24, στην ηλεκτρονική έκδοσή του έχει τίτλο: «Ο Κοτζιάς παραιτήθηκε, ο Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση». Ο συγκεκριμένος τίτλος μάλιστα είναι ο πιο κοινός σε όλα τα Μέσα της πΓΔΜ, όπως είδαν την είδηση της παραίτησης.

skopia3.jpg

Το TELMA, αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του στον Νίκο Κοτζιά. «Ήθελαν να με θάψουν βαθιά, αλλά ξέχασαν ότι ήμουν ένας σπόρος» τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα της ιστοσελίδας.

kotziass.jpg

Οι δηλώσεις Τσίπρα με αποδέκτες την πΓΔΜ φιλοξενούνται, τέλος στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας MKD, δίνοντα ςτο στίγμα της παράιτησης Κοτζιά.

alex.jpg

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ