- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην εντατική μεταφέρθηκε επειγόντως ο Ουκρανός σκηνοθέτης Όλεγκ Σεντσόφ, ο οποίος έδωσε τέλος στην πεντάμηνη απεργία πείνας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας ζήτησε από την Ρωσία να επιτρέψει σε Ουκρανούς γιατρούς και στον Ουκρανό πρόξενο να επισκεφθούν τον σκηνοθέτη μόλις πληροφορήθηκαν τα νεά για την υγεία του.
Την σχετική είδηση ανάρτησε στην σελίδα της στο Twitter η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας Μαριάνα Μπέτσα.
Όπως μετέδωσαν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την αδερφή του Σεντσόφ, Ναταλία Καπλάν, ο Ουκρανός σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας αφότου έθεσε τέλος την διάρκειας πέντε μηνών απεργία πείνας που έκανε.
Η Ναταλία Καπλάν δήλωσε ότι η απεργία πείνας προκάλεσε ανήκεστη βλάβη στην υγεία του. Ειδικότερα υποφέρει από ισχαιμικά επεισόδια και καρδιακές αρρυθμίες, αντιμετωπίζει προβλήματα με το συκώτι, το στομάχι και άλλα ζωτικά όργανα.
Ο Όλεγκ Σεντσόφ έχει καταδικαστεί από την ρωσική δικαιοσύνη σε εικοσαετή κάθειρξη, καθώς κατηγορείται για τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε σύμφωνα με το κατηγορητήριο στην Κριμαία. Ο Σεντσόφ αρνείται τις κατηγορίες αυτές τις οποίες θεωρεί κατασκευασμένες και ως ένδειξη διαμαρτυρίας είχε ξεκινήσει πριν από πέντε μήνες απεργία πείνας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί κάποιοι κάνουν λόγο για «τεράστιο χτύπημα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ»
«Προσπαθεί να εκτρέψει την προσοχή των Αμερικανών από τα προβλήματα»
Πώς διαβάζει η Ευρώπη τα αποτελέσματα
«Οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι η εποχή των αναλογικών αντιποίνων παρήλθε», προειδοποίησε ο Μοχαμάντ Μπαγέρ Γαλιμπάφ
Αεροσκάφος cargo της Amazon βγήκε εκτός διαδρόμου και συγκρούστηκε με οχήματα
Από τη ματωμένη Ουκρανία πηγαίνουμε στην αμήχανη Γερμανία, από ένα οργισμένο ηφαίστειο στη Βενετία, και από το πρώτο foldable iPhone στο GPT-6 Astra και σε μια σημαντική καρδιολογική χρήση τής ΑΙ
«Οποιοδήποτε πλοίο εισέρχεται σε αυτή τη νέα ζώνη θα τίθεται σε λίστα κυρώσεων»
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
«Ελπίζουμε ειλικρινά να καταλήξουμε σε συμφωνίες με τους Αμερικανούς εταίρους μας» σημείωσε ο Ουκρανός πρόεδρος
Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση
Τι μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ
«Δεν τις αναγνώρισε η μητέρα τους όταν τις είδε», λέει ο ξάδελφός τους
Εντείνονται οι προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου - Τριήμερη εκεχειρία
Στο 41% η AfD στις δημοσκοπήσεις - Πίεση στον καγκελάριο Μερτς και φόβοι για επεισόδια
Ανησυχίες στη Σύνοδο Ασφαλείας του Μονάχου για έλλειψη ετοιμότητας και άνοδο δυνάμεων φιλικών προς τη Μόσχα
Η Σάρα Χαλίφα και οι συγκατηγορούμενοί της καταδικάστηκαν σε θάνατο διά απαγχονισμού
Οι Αμερικανοί απεσταλμένοι συναντήθηκαν με τον Ρώσο πρόεδρο στο Κρεμλίνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.