- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Τουλάχιστον 31 νεκροί από τον τυφώνα Φλόρενς (video)
Οι αρχές στη Βιρτζίνια εξέδωσαν έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων
Πολλές περιοχές παρέμεναν πλημμυρισμένες τη Δευτέρα στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, μετά το σαρωτικό πλήγμα του κυκλώνα Φλόρενς, που άφησε πίσω του τουλάχιστον 31 νεκρούς και υλικές ζημιές το κόστος των οποίων αναμένεται να ανέλθει σε δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Φλόρενς, που πλέον έχει υποβαθμιστεί σε υπερτροπική καταιγίδα, κινείται προς τα βορειοανατολικά, προκαλώντας νέες σφοδρές βροχοπτώσεις σε περιοχές που είχαν ήδη πλημμυρίσει, στη Βόρεια Καρολίνα, στη Νότια Καρολίνα και στη δυτική Βιρτζίνια, σύμφωνα με τις αμερικανικές μετεωρολογικές υπηρεσίες.
Οι αρχές στη Βιρτζίνια εξέδωσαν έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων προειδοποιώντας για τον κίνδυνο ανεμοστρόβιλοι να πλήξουν το κεντρικό τμήμα της Πολιτείας.
Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι το συνεχιζόμενο κύμα κακοκαιρίας θα προκαλέσει ακόμα περισσότερες καταστροφές — κατολισθήσεις, σπάσιμο φραγμάτων, νέες υπερχειλίσεις ποταμών.
«Αυτή είναι μια ιστορική καταιγίδα, η οποία συνεχίζεται, ορισμένες περιοχές δεν έχουν ακόμη υποστεί τα χειρότερα», καθώς επαπειλούνται νέες πλημμύρες, προειδοποίησε ο Ρόι Κούπερ, κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας, κάνοντας λόγο περί μιας «μνημειώδους καταστροφής για την Πολιτεία μας» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα.
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Πολιτείας αυτής ανέφεραν το βράδυ της Δευτέρας ότι ο απολογισμός των θυμάτων αυξήθηκε στους 25 νεκρούς, από 17. Άλλοι έξι θάνατοι έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρχές της Νότιας Καρολίνας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.