- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Φρίκη - Εξέδιδε τον εννιάχρονο γιο της σε παιδεραστές μέσω του «Σκοτεινού Διαδικτύου»
Μια από τις τρομακτικές υποθέσεις παιδικής κακοποίησης που έχει καταγραφεί στη Γερμανία
Σε 12 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε γερμανικό δικαστήριο 48χρνη γυναίκα και τον 39χρονο σύντροφό της διότι προσέφεραν τον 9χρονο γιο της για σεξ σε παιδόφιλους στο dark web.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι καταδικάστηκε και για σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, το οποίο σήμερα είναι δέκα ετών. Το είχαν βιάσει επανειλημμένα, καταγράφοντας σε βίντεο τις σκηνές φρίκης, ως «διαφήμιση» για το «εμπόρευμά» τους. Στη συνέχεια πόσταραν το οπτικό υλικό και αναζητούσαν πελάτες στο dark web.
Ο δικαστής είπε ότι η μητέρα αποφάσισε σε πρώτη φάση να συμμετάσχει στην κακοποίηση του ίδιου της του παιδιού για να μην την εγκαταλείψει ο σύντροφός της, αλλά αργότερα «γλυκάθηκε» από τα χρήματα που εισέπρατταν για να το εκδίδουν...
Επιπλέον ήταν οι δύο βασικοί ύποπτοι ενός κυκλώματος παιδεραστίας που λειτουργούσε στο Στάουφεν, κοντά στο Φράιμπουργκ σε μια από τις τρομακτικές υποθέσεις παιδικής κακοποίησης που έχει καταγραφεί στα χρονικά της χώρας.
Οι Αρχές απήγγειλαν σχεδόν 60 κατηγορίες στο ζευγάρι, περιλαμβανομένων της εξώθησης σε πορνεία, του φραστικού εκφοβισμού, της κακοποίησης, του ακραίου εξευτελισμού και του βιασμού. Σύμφωνα με την εισαγγελία η «μάνα-τέρας» και ο φίλος της, που έχει καταδικαστεί και παλαιότερα για παιδική κακοποίηση, εισέπραξαν σε διάστημα δύο ετών χιλιάδες ευρώ.
Οι τρομακτικές λεπτομέρειες της υπόθεσης έχουν συγκλονίσει τη γερμανική κοινή γνώμη, ενώ εγείρονται ερωτηματικά για την αποτυχία των Αρχών να προστατέψουν το παιδί. Η έρευνα έφερε στο φως μια σειρά ολέθριων σφαλμάτων από μέρους των υπηρεσιών Κοινωνικής Πρόνοιας και των οικογενειακών δικαστηρίων που επέτρεψαν να ζει το παιδί υπό την ίδια στέγη μ’ έναν καταδικασμένο παιδεραστή, τον σύντροφο της μάνας του.
Στην ομολογία του ο Christian Lais είπε ότι αυτός ήταν η «κινητήρια δύναμη» πίσω από τα εγκλήματα. Η Berrin Taha κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά δεν εξήγησε γιατί επέτρεψε να περάσει τα πάνδεινα το παιδί της. Ψυχίατρος κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η μάνα αυτή είχε μειωμένη ικανότητα οίκτου και είναι απίθανο να εξαναγκάστηκε να μετάσχει στα εγκλήματα του συντρόφου της, όπως ισχυρίστηκε.
Το θύμα, που είναι σήμερα 10 ετών, ζει με θετή οικογένεια και σύμφωνα με το δικηγόρο του «είναι σχετικά καλά, αν λάβει κανείς υπόψη τι έχει περάσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι
Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από επίθεση κοντά στη Χεβρώνα
Από τον Ιούνιο του 2028 θα τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση
Οι ισχυρισμοί του Ρώσου προέδρου και το διπλωματικό αδιέξοδο
Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρενέβη προσωπικά
«Ήταν αντίγραφο», απαντά το Πεντάγωνο
«Χρειαζόμαστε εναλλακτικές λύσεις εκτός από τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους», δηλώνει ο ηθοποιός
«Είμαι εδώ, θα το παλέψουμε μαζί», του είπε η Ρεμπέκα Γκέιχαρτ όταν έμαθε για τη διάγνωσή του
Σημαντική απειλή για την οικονομία της Σίλικον Βάλεϊ
Συνολικά, 450 επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές στο Παρίσι και 228 λεηλατήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο
Απαιτεί μάλιστα και συγγνώμη
«Αυτή τη φορά θα σε σκοτώσουμε», φώναζαν οι περαστικοί
Χιλιάδες συλλήψεις για ταραχές και λεηλασίες - Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι
Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κιτ πρώτης ανάγκης
Η δόνηση χτύπησε την περιοχή Σιζάνγκ προκαλώντας συναγερμό για καταστροφές
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.