Κοσμος

«Χειροπέδες» στον δρ. Μπουμ-μπουμ - Στα χέρια του πέθανε ασθενής που έκανε αυξητική οπισθίων (εικόνες)

Ο Ντένις Φουρτάδο είναι ο celebrity πλαστικός χειρουργός της Βραζιλίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19815104.jpg
© EPA/Antonio Lacerda

Συνελήφθη ο σταρ πλαστικός χειρουργός της Βραζιλίας, γνωστός ως δρ. Μπουμ-μπουμ, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο μιας εκ των ασθενών του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δρ. Ντένις Φουρτάδο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο χάρη σε μια πληροφορία από τη μη κατονομαζόμενη πηγή. Η ασθενής του Λιλιάν Καλίστο πέθανε μετά τη χορήγηση ενέσεων για αυξητική οπισθίων.

19814097.jpg

Μαζί του συνελήφθη και η μητέρα του ως συνεργός, ενώ ήδη έχει συλληφθεί η φίλη του. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος, όπως αναφέρει το BBC. Σε βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη σύλληψή του, ο 45χρονος Φουρτάδο υποστήριξε ότι ο θάνατος της Λιλιάν Καλίστο ήταν «τραγικό δυστύχημα» και ότι ο ίδιος είχε κάνει 9.000 επεμβάσεις.

lilian.jpg


Η 46χρονη Καλίστο ήταν τραπεζοϋπάλληλος, μητέρα δύο παιδιών. Παρουσίασε επιπλοκές κατά τη διάρκεια της προσθετικής επέμβασης, η οποία έγινε στο σπίτι του γιατρού.

Το δρ. Μπουμ-μπουμ το κέρδισε χάρη στη συχνή παρουσία του γιατρού στα τηλεοπτικά κανάλια. Είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα κοινωνικά δίκτυα όπου ανεβάζει φωτογραφίες ασθενών πριν και μετά την επέμβαση και δίνει συμβουλές για πληθώρα ιατρικών ζητημάτων, από την ενδομητρίωση ως τις δίαιτες με χαμηλούς υδατάνθρακες.

Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ταχυκαρδία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ