Ο άνθρωπος με τα πιο μακριά νύχια στον κόσμο επιτέλους τα έκοψε! (video)
Και τα δώρισε σε μουσείο της Νέας Υόρκης
Ο Σριντάρ Κιλάλ, ο οποίος άφηνε επί... 66 χρόνια τα νύχια του να μακραίνουν με αποτέλεσμα το μήκος όλων μαζί να φθάνει εκείνο ενός λονδρέζικου λεωφορείου, τα έκοψε και τα έκανε δωρεά σε μουσείο της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.
Χθες Τετάρτη, ο Κιλάλ από την πόλη Πούνε της Ινδίας, ο οποίος κατέχει μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί σε ένα μόνο χέρι, επιτέλους τα έκοψε.
Ή μάλλον, την εργασία έκανε ένας τεχνικός φορώντας προστατευτική μάσκα και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο, ο οποίος τα έκοψε στη διάρκεια μιας...«τελετής κοπής νυχιών» στη Νέα Υόρκη.
Ο 82χρονος άφηνε τα νύχια του αριστερού του χεριού να μακραίνουν από τότε που ήταν 14 ετών και αποφάσισε να το κάνει όταν ένας δάσκαλός του τον επέπληξε επειδή κατα λάθος του έσπασε ένα πολύ μακρύ νύχι το οποίο είχε.
Ο δάσκαλος τού είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τη φροντίδα που απαιτείται ώστε να μη σπάσει ένα μακρύ νύχι παρά μόνο αν αφήσει και ο ίδιος. Εκείνος φαίνεται ότι δελεάστηκε και το έκανε πράξη.
Η ιστορική τελετή κοπής των νυχιών πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Ripley’s Believe It or Not! στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης, όπου θα εκτίθενται πλέον τα κομμένα νύχια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάλυση του Economist
Η Ευρώπη αναζητά την «κόκκινη γραμμή» απέναντι στον Τραμπ
Οι 27 και τα κράτη μέλη της Mercosur άρχισαν διαπραγματεύσεις το 1999
Δραπέτευσε τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης στη Νορβηγία
Η 33χρονη παρασύρθηκε από SUV και σύρθηκε για περίπου ένα τετράγωνο
Το όχημα έπεσε ανεξέλεγκτα πάνω στα παιδιά
Πάνω από 800 απαγχονισμοί ήταν προγραμματισμένοι για τις επόμενες μέρες
Η προοπτική στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ μοιάζει πλέον πιο μακρινή
O βραβευμένος σκηνοθέτης για τις φονικές διαδηλώσεις στο Ιράν
Χαροπαλεύει ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος απεγκλωβίστηκε τελευταίος από τα σωστικά συνεργεία
«Ξεκινάει μια πραγματική μετάβαση προς τη δημοκρατία», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Με αφορμή το Starlink Wi-Fi στα αεροπλάνα
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους», έγραψε η τραγουδίστρια
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήρθε το 2022
Η δράση τους περιλαμβάνει «πράξεις αμιγούς και άσκοπης βίας που στόχευαν ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν»
Mία ημέρα μετά την κίνηση της
Για τη μια εκ των δυο παραδέχεται εν μέρει την ενοχή του
Νέες λεπτομέρειες τρεις μήνες μετά το θεαματικό χτύπημα
Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα στη λειτουργία του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.