Κοσμος

Ο Ντένις Ρόντμαν (ξανά) στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν

Στη συνάντηση με τον Τραμπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rodaman.jpg
©EPA

Η ιστορική και πολυαναμενόμενη συνάντηση Τραμπ-Κιμ θα γίνει υπό την ...φιλική συμμετοχή του Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος θα βρεθεί στη Σιγκαπούρη για να συνδράμει στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ηγετών.

Πρεσβευτής «καλής» θέλησης ο πρώην άσος του NBA διαθέτει για μία ακόμα φορά ευατόν για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του New York Post, ο Ρόντμαν θα μεταβεί στην Σιγκαπούρη μία μέρα μάλιστα, πριν από την συνάντηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την 12η Ιουνίου.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ρόντμαν, Ντάρεν Πρινς, δήλωσε ότι το ταξίδι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα, αλλά ο μπασκετμπολίστας έχει όλη την καλή διάθεση να συμμετάσχει εάν θεωρηθεί απαραίτητη η παρέμβασή του.

«Μιλήσαμε για αυτό αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί το ταξίδι» είπε ο Πρινς. «Πολλοί (στις ΗΠΑ) είχαν σπεύσει να τον κατηγορήσουν για τα ταξίδια του στην Βόρεια Κορέα. Ωστόσο τώρα φαίνεται ότι συμβαίνουν πράγματα και είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ελπίζει μόνο για ένα ιστορικό αποτέλσμα (της συνάντησης Κιμ-Τραμπ)» πρόσθεσε ο Πρινς.

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συναντηθούν σε πολυτελές θέρετρο Capella στο νησί Σεντόσα της Σιγκαπούρης με τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ