- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι δήλωσε πριν από λίγο ότι «έκλεισε η συμφωνία για την κυβερνητική ομάδα και το όνομα του πρωθυπουργού», και ότι δεν θα γίνει πρωθυπουργός «ούτε ο ίδιος, ούτε και ο ηγέτης των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο».
Σήμερα, οι Σαλβίνι και Ντι Μάιο συναντήθηκαν και πάλι στη Ρώμη για να καθορίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Αύριο αναμένεται να έχουν και πάλι συνομιλίες με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα. «Το όνομα του πρωθυπουργού είναι ισορροπημένο και ικανοποιεί όλους», τόνισε ο Σαλβίνι, χωρίς όμως να το αποκαλύψει.
Ο γραμματέας της Λέγκα απάντησε μέσω Twitter και στον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λεμέρ, ο οποίος είχε τονίσει ότι «αν η νέα ιταλική κυβέρνηση δεν σεβαστεί τις υποχρεώσεις της για το έλλειμμα, το χρέος και τις τράπεζες, θα κινδυνεύσει η χρηματοοικονομική σταθερότητα ολόκληρης της Ευρωζώνης».
«Είναι μια ακόμη απαράδεκτη παρέμβαση. Δεν ζήτησα ψήφους και εμπιστοσύνη για να συνεχίσω να ακολουθώ την οδό της φτώχειας, της επισφαλούς εργασίας και της μετανάστευσης. Πρώτα οι Ιταλοί!», έγραψε ο Σαλβίνι στο Twitter.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συγκλονιστικές εικόνες
Τι προβλέπει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο και εμπλουτισμένο ουράνιο
Αυξάνεται η πίεση στη Μόσχα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Περίπου έχουν ήδη επιστραφεί στους ιδιοκτήτες τους
18χρονη οικιακή βοηθός καταλήγει νεκρή από επιπλοκές σε ιδιωτική κλινική κατά τη διάρκεια άμβλωσης – Την είχαν βιάσει ομαδικά ο γιος του ζάμπλουτου εργοδότη της και ο φίλος του
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές
Η 21χρονη κατέληξε έπειτα από πτώση περίπου 130 ποδιών
Το θέμα έχει πάρει και έμφυλη διάσταση
Μια από τις πιο παράξενες και συναρπαστικές ιστορίες αφοσίωσης στη λογοτεχνία
Οι ηγέτες των ισχυρών κρατών ζητούν από τις ΗΠΑ να αναλάβουν ρόλο μεσολαβητή
Eκτελέστηκε με πέντε σφαίρες σε πάρκινγκ
Το πλήθος θα κινούνταν προς συγκεκριμένη τοποθεσία, εκεί που θα υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές
Kρίθηκε ένοχος για «διακεκριμένη μαστροπεία», για απόπειρα βιασμού, επίθεση και απειλές
Για «δίκαιη απάντηση» κάνει λόγο ο Ζελένσκι
Ουκρανία και Ευρωπαίοι ηγέτες αναζητούν κοινό έδαφος με τον Αμερικανό πρόεδρο
Το στιγμιότυπο που έγινε viral στα social media
Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.