Κοσμος

Το «Love Actually» του Χάρι και της Μέγκαν (video)

Τρία βίντεο που διηγούνται το παραμύθι και την ιστορία αγάπης του πρίγκιπα με την σταρ του Χόλιγουντ

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
How Meghan Markle and Prince Harry's love story unfolded

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας πρίγκιπας και μια ηθοποιός του Χόλιγουντ. Ο πρίγκιπας ήταν έκτος στη διαδοχή του θρόνου της μακρινής χώρας του που σημαίνει ότι δεν θα γινόταν ποτέ βασιλιάς. Η ηθοποιός έγινε γνωστή στον κόσμο ως βοηθός δικηγόρου που ερωτεύτηκε έναν άλλο δικηγόρο που δεν είχε πτυχίο.

Ο πρίγκιπας όταν ήταν πιο μικρός ήταν άτακτος και του άρεσαν τα πάρτι. Ωστόσο, η ζωή του άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη όταν έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Αυτό τον απομάκρυνε λίγο από την οικογένειά του. Στην πορεία σοβαρεύτηκε και αποφάσισε να καταταγεί στο στρατό. Πήγε μάλιστα και πολέμησε στο μακρινό Αφγανιστάν. Παρασημοφορήθηκε και άρχισε να κάνει φιλανθρωπίες και αγαθοεργίες. Έλυσε τις διαφορές του με την οικογένεια και ήταν πλέον κανονικός πρίγκιπας και ελεύθερος.

Η ηθοποιός ήταν ακτιβίστρια και πρέσβειρα του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών ανά τον κόσμο.

Ο πρίγκιπας και η ηθοποιός γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 2016. Ο πρίγκιπας κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν ήθελε η σύντροφός του να υποστεί το ίδιο κυνηγητό που υπέστη η μητέρα του από τα μέσα ενημέρωσης και τους παπαράτσι.

 

 

Η σχέση τελικά αποκαλύφθηκε στον Καναδά. Ο πρίγκιπας είναι ο Χάρι, ο δεύτερος γιος της εκλιπούσης πριγκίπισσας Νταϊάνα, και η ηθοποιός είναι η Μέγκαν Μαρκλ. Παντρεύονται σε λίγες ώρες στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του οίκου του Ουίνσδορ. Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο πρόκειται να παρακολουθήσουν τον γάμο της χρονιάς.

Ο Χάρι είναι αποφασισμένος να καταφέρει να κρατήσει τη μέλλουσα σύζυγό του μακριά από τις ταμπλόιντ που βγάζουν τεράστια κέρδη με κάθε φωτογραφία της. Θα τα καταφέρει, θα έχει αυτό το νέο βασιλικό παραμύθι happy end; Αυτό θα το δούμε στην πορεία. 

Royal wedding countdown: The plan so far for Harry and Meghan - Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ