Κοσμος

Παιδόφιλος ταξίδεψε 200 χλμ. με στολή μαζορέτας για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με 10χρονο κορίτσι

Ο 49χρονος Βρετανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
michael-bickerton.jpg

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε  Βρετανός παιδόφιλος, ο οποίος διένυσε 200 χιλιόμετρα οδικώς με μια στολή μαζορέτας στο πλάι του, την οποία θα χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης με ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 10 ετών.

Ο Μάικλ Μπίκερτον, 49 ετών, έγινε αντιληπτός από την αστυνομία από το περιεχόμενο των συζητήσεων του σε διαδικτυακό chatroom. Σε αυτό το chatroom ο 49χρονος δήλωνε χωρίς κανένα ενδοιασμό ότι του αρέσουν τα παιδιά από την ηλικία των οκτώ ετών και άνω. Ο καταδικασθείς είχε ανταλλάξει μηνύματα και τηλεφωνικούς αριθμούς με κάποιον στην ιστοσελίδα και έκανε σχέδια για ένα ταξίδι στο οποίο θα συναντούσε ένα κορίτσι.

michael-bickerton_1.jpg


Ο Μπίκερτον είχε πέσει στην παγίδα των διωκτικών αρχών. Αστυνομικοί τον περίμεναν στο σπίτι στο Στόουκ-ον-Τρεντ, όπου είχε κανονιστεί το υποτιθέμενο ραντεβού με την 10χρονη.

Ο Βρετανός αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, αλλά κρίθηκε ένοχος από το Ποινικό Δικαστήριο του Κέιμπριτζ και έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές.

«Από τη στιγμή της σύλληψής του ο Μπίκερτον αρνούταν ότι είχε την πρόθεση να συναντήσει κάποιο ανήλικο κορίτσι. Είπε πως το κορίτσι ήταν ένα αποκύημα φαντασίας και ότι ο ίδιος σκόπευε να συναντήσει έναν άνδρα με τον οποίο θα συνευρισκόταν σεξουαλικά», δήλωσε η επιθεωρήτρια της αστυνομίας του Κέιμπριτζ Καθ ΜακΚρίντι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY