- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Βανέσα Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Μετά από 12 χρόνια γάμου, χωρίζει από τον σύζυγό της, τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Νεώτερο.
«Μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του» είπαν Βανέσα και Τζούνιορ, σε κοινή δήλωσή τους στην Page Six. «Πάντα, θα έχουμε τεράστιο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και για τις οικογένειές μας. Έχουμε, μαζί, πέντε όμορφα παιδιά και αυτά παραμένουν προτεραιότητά μας. Ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας αυτήν την περίοδο.»
Η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Βανέσα είναι τέτοια που σημαίνει ότι δεν θα αντιδικήσει με τον Τζούνιορ για την κηδεμονία των παιδιών ή για την περιουσία. Εδικοί σε αυτού του είδους τα ζητήματα εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει προγαμιαία συμφωνία των δύο.
Η Βανέσα και ο Τζούνιορ - ηλικίας 40 ετών, και οι δύο - παντρεύτηκαν το 2005. Πρώτη, η Page Six ανέφερε ότι υπήρχαν προβλήματα στον γάμο τους, σχετιζόμενα με τα ταξίδια του Τζούνιορ και τα αμφιλεγόμενα τουίτ του.
Η υποβολή αίτησης διαζυγίου έγινε την ίδια μέρα που ο ειδικός σύμβουλος Ρόμπερτ Μίλερ εξέδωσε κλήτευση που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ να προσκομίσουν έγγραφα σχετικά με τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με ρώσους αξιωματούχους. Τις επιχειρήσεις διοικούν ο Τζούνιορ και ο νεώτερος αδελφός του, Έρικ, από τότε που ορκίστηκε Πρόεδρος ο Ντόναλντ.
Οι εικασίες σχετικά με τους πρακτικούς λόγους που οδήγησαν στην υποβολή αίτησης διαζυγίου δίνουν και παίρνουν, όπως ήταν αναμενόμενο. Η Νάνσι Τσέμτομπ, νομική σύμβουλος της οικογενείας, εκτιμά πως η Βανέσα ενδέχεται να επικαλεστεί συζυγική ασυλία ώστε να μην υποχρεωθεί να καταθέσει κατά του συζύγου της, όσο εκδικάζεται η υπόθεση διαζυγίου. Εκτιμά, επίσης, ότι υποβάλει τώρα την αίτηση ώστε να εξασφαλίσει διακανονισμό όσον αφορά τα κοινά περιουσιακά στοιχεία, πριν η έρευνα του Μίλερ θέσει ενδεχομένως σε κίνδυνο τα περιουσιακά στοιχεία του Τζούνιορ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε βάθος 600 μέτρων ανοιχτά του Πουέρτο Ρίκο
Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά τη διαμάχη
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Xρησιμοποιήθηκαν σχεδόν 49.000 μυρμήγκια σε πιάτα μέσα σε τέσσερα χρόνια - Κινδυνέυει με φυλάκιση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τη Σελήνη έως τα εμβόλια: Πώς η παραπληροφόρηση, ο φόβος και η ανάγκη του ανήκειν διαμορφώνουν πεποιθήσεις
Η σατιρική αποδόμηση της εξουσίας, ο λαϊκισμός και οι λόγοι πίσω από τη διαρκή απήχηση του Ντόναλντ Τραμπ στους ψηφοφόρους του
Η τιμή του πετρελαίου συνεχίζει να ανεβαίνει
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.