- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Washington Post έχει πρωτοσέλιδο την 35χρονη που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση (εικόνα)
«Δεν την ξέρω καν» απαντά ο Αμερικανός πρόεδρος
Μακραίνει η λίστα των γυναικών που κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.
Η τελευταία είναι η 35χρονη Ρέιτσελ Κρουκς η οποία τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε το 2006, όταν εργαζόταν στον ροζ Πύργο του, ως γραμματέας σε άλλη εταιρεία.
Μάλιστα, με αυτή της Ρέιτσελ Κρουκς οι καταγγελίες εναντίον του Αμερικανού προέδρου αγγίζουν τις 19!
Η καταγγελία της έγινε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post η οποία και την φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της. «Είχα μόλις εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη και δούλευα σαν γραμματέας σε μια εταιρεία στον Πύργο του. Τότε ήταν που μου επιτέθηκε».
Όπως η ίδια υποστηρίζει, η συνάντησή τους έγινε κοντά στο ασανσέρ του 24ου ορόφου του Trump Tower, έξω από τα γραφεία της εταιρείας επενδύσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Η Κρουκς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της έπιασε πρώτα το χέρι της,στη συνέχεια τη φιλήσει με τη βία στο μάγουλο και μετά στα χείλη. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά. «Μου έπιασε το χέρι και δεν με άφηνε...Μετά με τη βία με φίλησε στο στόμα...» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστηρίζει ότι δεν τη γνωρίζει. «Μια γυναίκα που δεν ξέρω και από όσο θυμάμαι δεν έχω γνωρίσει ποτέ είναι πρωτοσέλιδο στη Fake News Washington Post και λέει πως τη φίλησα (για δύο λεπτά) στο λόμπι του Πύργου Τραμπ πριν από 12 χρόνια. Δεν έγινε ποτέ. Ποιος θα το έκανε αυτό σε δημόσιο χώρο με τόση ασφάλεια…» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.