- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η Washington Post έχει πρωτοσέλιδο την 35χρονη που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση (εικόνα)
«Δεν την ξέρω καν» απαντά ο Αμερικανός πρόεδρος
Μακραίνει η λίστα των γυναικών που κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.
Η τελευταία είναι η 35χρονη Ρέιτσελ Κρουκς η οποία τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε το 2006, όταν εργαζόταν στον ροζ Πύργο του, ως γραμματέας σε άλλη εταιρεία.
Μάλιστα, με αυτή της Ρέιτσελ Κρουκς οι καταγγελίες εναντίον του Αμερικανού προέδρου αγγίζουν τις 19!
Η καταγγελία της έγινε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post η οποία και την φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της. «Είχα μόλις εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη και δούλευα σαν γραμματέας σε μια εταιρεία στον Πύργο του. Τότε ήταν που μου επιτέθηκε».
Όπως η ίδια υποστηρίζει, η συνάντησή τους έγινε κοντά στο ασανσέρ του 24ου ορόφου του Trump Tower, έξω από τα γραφεία της εταιρείας επενδύσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Η Κρουκς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της έπιασε πρώτα το χέρι της,στη συνέχεια τη φιλήσει με τη βία στο μάγουλο και μετά στα χείλη. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά. «Μου έπιασε το χέρι και δεν με άφηνε...Μετά με τη βία με φίλησε στο στόμα...» είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστηρίζει ότι δεν τη γνωρίζει. «Μια γυναίκα που δεν ξέρω και από όσο θυμάμαι δεν έχω γνωρίσει ποτέ είναι πρωτοσέλιδο στη Fake News Washington Post και λέει πως τη φίλησα (για δύο λεπτά) στο λόμπι του Πύργου Τραμπ πριν από 12 χρόνια. Δεν έγινε ποτέ. Ποιος θα το έκανε αυτό σε δημόσιο χώρο με τόση ασφάλεια…» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.