Κοσμος

Η Washington Post έχει πρωτοσέλιδο την 35χρονη που κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση (εικόνα)

«Δεν την ξέρω καν» απαντά ο Αμερικανός πρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
35xroni.jpg

Μακραίνει η λίστα των γυναικών που κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

Η τελευταία είναι η 35χρονη Ρέιτσελ Κρουκς η οποία τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε το 2006, όταν εργαζόταν στον ροζ Πύργο του, ως γραμματέας σε άλλη εταιρεία. 

Μάλιστα, με αυτή της Ρέιτσελ Κρουκς οι καταγγελίες εναντίον του Αμερικανού προέδρου αγγίζουν τις 19!

Η καταγγελία της έγινε στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post η οποία και την φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της. «Είχα μόλις εγκατασταθεί στη Νέα Υόρκη και δούλευα σαν γραμματέας σε μια εταιρεία στον Πύργο του. Τότε ήταν που μου επιτέθηκε».

Όπως η ίδια υποστηρίζει, η συνάντησή τους έγινε κοντά στο ασανσέρ του 24ου ορόφου του Trump Tower, έξω από τα γραφεία της εταιρείας επενδύσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Η Κρουκς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της έπιασε πρώτα το χέρι της,στη συνέχεια τη φιλήσει με τη βία στο μάγουλο και μετά στα χείλη. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά. «Μου έπιασε το χέρι και δεν με άφηνε...Μετά με τη βία με φίλησε στο στόμα...» είπε χαρακτηριστικά.

post1.jpg

28233396_541933279509045_278455778_n.jpg

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος υποστηρίζει ότι δεν τη γνωρίζει. «Μια γυναίκα που δεν ξέρω και από όσο θυμάμαι δεν έχω γνωρίσει ποτέ είναι πρωτοσέλιδο στη Fake News Washington Post και λέει πως τη φίλησα (για δύο λεπτά) στο λόμπι του Πύργου Τραμπ πριν από 12 χρόνια. Δεν έγινε ποτέ. Ποιος θα το έκανε αυτό σε δημόσιο χώρο με τόση ασφάλεια…» σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ