- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η καταιγίδα «Φρειδερίκη» ακινητοποιεί όλα τα τρένα της Γερμανίας
Η ταχύτητα των ανέμων ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα
Τη διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσαν, πριν από λίγο, οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (DB), εξαιτίας της καταιγίδας «Φρειδερίκη» που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της Γερμανίας, με ανέμους, η ωριαία ταχύτητα των οποίων ξεπέρασε ακόμη και τα 200 χλμ. την ώρα.
Ιδιαίτερα πλήττονται από το πρωί η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου ένας 59χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από δέντρο στον κήπο του σπιτιού του, η Ρηνανία-Παλατινάτο και η Κάτω Σαξονία, ενώ εδώ και λίγη ώρα το μέτωπο κινείται προς τα νότια της χώρας.
Από τη Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) ανακοινώθηκε ότι στις περιοχές που πλήττονται είναι προτιμότερο να αποφευχθούν οποιεσδήποτε μετακινήσεις, ενώ απευθύνεται έκκληση για μεγάλη προσοχή στους δρόμους, είτε λόγω του πάγου, είτε λόγω του κινδύνου πτώσης δέντρων και πινακίδων κυκλοφορίας.
Στα περισσότερα αεροδρόμια της χώρας σημειώνονται καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, ενώ πολλά σχολεία παρέμειναν κλειστά, όπως και οι ζωολογικοί κήποι. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο στην Κολωνία, μέχρι το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε δεχθεί περισσότερες από 500 κλήσεις.
Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Άλματος στο Σκι, το οποίο διεξάγεται στο Όμπερτσντορφ της νότιας Βαυαρίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναστάτωση στο βρετανικό αεροδρόμιο - Τι δηλώνει η Μητροπολιτική Αστυνομία
Ο επικίνδυνος ρωσικός γεωπολιτικός επεκτατισμός δεν περιορίζεται στην Ανατολική Ουκρανία
Δημοφιλές νυχτερινό κέντρο τυλίχθηκε στις φλόγες - Οι περισσότεροι εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο
Το να αποδίδουμε τη ρωσική επεκτατικότητα στη συμπεριφορά του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της Ουκρανίας δεν στοιχειοθετεί ισορροπημένο επιχείρημα.
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.