Κοσμος

Κέρδισε 5 εκατ. δολάρια στο ξυστό (εικόνα)

Η αγορά εκτός προγράμματος και το στιγμιαίο λαχείο που χρησιμοποιήθηκε ως σελιδοδείκτης από μια 46χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
scratch.jpg

Αν έχεις τύχη διάβαινε, λέει το ρητό και στην περίπτωση της Οξάνα Ζαχάροφ επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ θέλησε να αγοράσει από κατάστημα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ένα ξυστό, αξίας ενός δολαρίου. Ο υπάλληλος μπερδεύτηκε και της έδωσε ένα άλλο, αξίας 10 δολαρίων. «Ντράπηκα να το αφήσω και έτσι το αγόρασα» εκμυστηρεύεται η ίδια σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους.

lottary.jpg

Όταν το έξυσε, διαπίστωσε με έκπληξη ότι κέρδισε 5 εκατ. δολάρια. Την είδηση ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την περασμένη εβδομάδα η λοταρία της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, η υπερτυχερή αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το ξυστό ως σελιδοδείκτη για περίπου 2 εβδομάδες, πριν αποφασίσει να το ξύσει.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Μπραντ Μαϊόνε, η νικήτρια θα λάβει τα κέρδη της σε 19 ετήσιες πληρωμές, ύψους 260.000 δολαρίων και μια επιπλέον πληρωμή ύψους 600.000 δολαρίων. Στη συνέχεια, θα λαμβάνει ένα ετήσιο κέρδος 172.000 δολαρίων για το υπόλοιπο της ζωής της.

«Δεν είχα κερδίσει ποτέ, τίποτα» ανέφερε η 46χρονη, προσθέτοντας ότι σκοπεύει με τα χρήματα αυτά να σπουδάσει τα παιδιά της και να κάνει οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.

Με πληροφορίες από Νorthjersey.com/Νj.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ