- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Ένα ρομπότ σε ρόλο dj σε club της Πράγας
Άλλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και άλλοι επιφυλακτικοί
Το club της Πράγας είναι το Karlovy Lazne και το ρομπότ, το οποίο πριν «εργαζόταν» σε αυτοκινητοβιομηχανία, επιλέγει τις μουσικές εδώ και τρεις εβδομάδες. Με μορφή ενός γιγάντιου βραχίονα με τανάλια, έχει αναλάβει καθήκοντα μαζί με έναν προγραμματιστή, με τον οποίο εναλλάσσονται στα deck κάθε μία ώρα. «Οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι, επειδή δεν έχουν δει κάτι τέτοιο σε όλη την Ευρώπη και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στον κόσμο» δήλωσε ο διευθυντής του κλαμπ, Άνταμ Λιπσάνσκι στο Reuters.
Εξοπλισμένο με ειδικό λογισμικό που βοηθά στην επιλογή τραγουδιών και τοποθετημένο στη σκηνή πάνω από την πίστα του νυχτερινού κλαμπ, το ρομπότ επιλέγει δίσκους από τα κοντινά ράφια και τα τοποθετεί σε ένα από τα τρία music player μπροστά του. Μπορεί να κάνει scratch και επίσης να χορέψει.
Κάποιοι από τους θαμώνες είπαν στο Reuters ότι απολαμβάνουν τις μουσικές προσπάθειες του ρομπότ, άλλοι παρέμειναν επιφυλακτικοί. «Δεν μου αρέσει το ρομπότ», δήλωσε η Μαρία Λόπες, 24 ετών, τουρίστρια από το Μεξικό. «Δεν μπορεί να αισθανθεί τι θέλουν να χορέψουν οι άνθρωποι. Δεν υπάρχει συναίσθημα πίσω από τη μουσική. Όταν βρίσκεται εκεί άνθρωπος ξέρει τι είναι διασκέδαση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι λέει για τον κίνδυνο εξάπλωσης
Συγκλονιστικές καταθέσεις φίλων και γονέων θύματος
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται εξ αποστάσεως
Μπαράζ πυραυλικών πληγμάτων στην Ουκρανία - Νεκροί, τραυματίες και καταστροφές σε υποδομές
Στο κλιπ μια μητέρα στρέφεται κατά της κόρης της
«Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, αλλά είμαι χαρούμενος που είναι όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Μπιλ Μάρεϊ
Οι καταγγελίες για βασανιστήρια και η καταδίκη σε 15 χρόνια
«Δεν ζητάμε δωρεάν βοήθεια, η Ευρώπη πληρώνει τις ΗΠΑ για τους πυραύλους»
Η απάντηση του Σουντάρ Πιτσάι στο αίτημα του πρόεδρου των ΗΠΑ
Ποιον όρο θέτει για να επιτρέπονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.