Κοσμος

Βραβεύτηκε στο Μόντρεαλ ο Γιώργος Πατούλης (εικόνες)

Ως ένδειξη αναγνώρισης στο ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
346914-720175.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Η ελληνική κοινότητα του Μόντρεαλ βράβευσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γιώργο Πατούλη, ως ένδειξη αναγνώρισης στο ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Καναδά, με αφορμή την πραγματοποίηση διημερίδας για τον Τουρισμό Υγείας, στις 28 και 29 του μήνα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ευχαρίστησε τα μέλη της ελληνικής κοινότητας για τη βράβευση και τόνισε ότι η συγκίνηση και η περηφάνια είναι διπλή, όταν η αναγνώριση έρχεται από την ελληνική ομογένεια, όπου, όπως ανέφερε, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά πιο δυνατά.

Ο κ. Πατούλης έκανε επίσης εκτενή αναφορά στις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπως τα Υγειονομικά Οδοιπορικά, οι εμβολιαστικές εκστρατείες, η Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου, με στόχο την πρόληψη και τη θεραπεία της ασθένειας σε οικονομικά αδύναμους ασθενείς.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης του Κεμπέκ, Γεράσιμος Σκλαβούνος, η Ελληνοκαναδή βουλευτής Νίκη Άστον, ο Έλληνας πρόξενος στο Μόντρεαλ, Νίκος Σιγάλας, κ.ά.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ