Κοσμος

Οι Τούρκοι ξέφυγαν: Έστειλαν πίσω στην Ολλανδία 40 αγελάδες

Τι είπε ο Τούρκος αρμόδιος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345119-717056.jpg

40 αγελάδες έστειλαν πίσω στην Ολλανδία οι Τούρκοι, σ΄ ένα νέο −ευτράπελο− επεισόδιο των μεταξύ τους οξυμμένων σχέσεων.

Λεπτομερέστερα, η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος έστειλε πίσω με νταλίκα στο Χόλσταϊν στην Ολλανδία 40 αγελάδες που είχαν εισαχθεί στη χώρα για εκτροφή. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουλέντ Τουντς είπε, μεταξύ άλλων: «Στο μέλλον, δε θέλουμε άλλα ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία. [Η Τουρκία] θα εστιάσει στην εκτροφή δικών της βοοειδών καλής ποιότητας».  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 Απριλίου 2004 – Το διάγγελμα του Τάσσου Παπαδόπουλου στο οποίο κάλεσε τον λαό να πει ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν
Το «Όχι» του 2004 στο σχέδιο Ανάν διέσωσε τη γεωστρατηγική αναβάθμιση και τον Ενεργειακό και Αμυντικό Ρόλο Ελλάδας και Κύπρου το 2026

Η σημερινή στρατηγική αξία της Κύπρου αναδεικνύει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας απόφασης που κρίθηκε πριν από 22 χρόνια.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY