- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
To FBI ανοίγει ξανά την υπόθεση των email της Χίλαρι Κλίντον
Πλήγμα για την υποψήφια των Δημοκρατικών 11 ημέρες πριν τις εκλογές
H προεκλογική εκστρατεία της υποψηφίας του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεκλογικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον δέχθηκε πλήγμα, καθώς το FBI αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση σχετικά με την χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή για τα μηνύματά της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Την ικανοποίησή του έσπευσε να διατυπώσει ο αντίπαλός της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στην πρώην Πρώτη Κυρία.
Μόλις 11 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου, ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ επισήμανε σε μια επιστολή προς τους προέδρους επιτροπών του Κογκρέσου, μεταξύ αυτών των Πληροφοριών και της Δικαιοσύνης, ότι περιήλθε στη γνώση της υπηρεσίας του η ύπαρξη μιας σειράς email που φαίνεται πως σχετίζονται με την εν λόγω έρευνα.
Εντούτοις, ο ίδιος πρόσθεσε ότι το FBI δεν γνωρίζει εάν αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντικά και εμπεριέχουν απόρρητες πληροφορίες και δεν έδωσε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των ερευνών.
Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την απόφαση αυτή των ομοσπονδιακών αρχών.
«Νιώθω μεγάλο σεβασμό για το γεγονός ότι το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης διατίθενται τώρα να επιδείξουν τόλμη προκειμένου να διορθώσουν το τρομερό σφάλμα που έκαναν» τόνισε ο μεγιστάνας κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μάντσεστερ, στο Νιου Χαμσάιρ.
«Η διαφθορά της Χίλαρι Κλίντον επεκτείνεται σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν έχει ξανασυναντήσει» τόνισε ο δισεκατομμυριούχος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος Ρομπέρτα Μέτσολα εξήρε τον ρόλο του ΔΠΔ για τη διεθνή δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου
Ο βραβευμένος συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας, πατέρας ενός μη λεκτικού αυτιστικού παιδιού, γράφει στην Athens Voice με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Γουίλιαμ Τσάπμαν.
Μιλήσαμε με τον δημοσιογράφο Βίκτορα Ελιέζερ για να καταλάβουμε τι ακριβώς διακυβεύεται
Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τον γενικό πληθυσμό, λένε οι υγειονομικές αρχές
Το νέο «ευχαριστώ» του Αμερικανού προέδρου στη Ρωσία
Τα νεότερα για την υγεία της
«Αν του είχα ρίξει καμιά γροθιά...»
Επεισοδιακή προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα
Η κατάστασή της την έχει οδηγήσει σε αμήχανες στιγμές
Οι διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το κοινοβούλιο για να εμποδίσουν την είσοδο των βουλευτών
Οι, όχι και τόσο γνωστές, ρίζες
H ιστορία, οι παραδόσεις και οι συμβολισμοί
Πώς συνδέεται με τα γλυκά
Οι νέες οδηγίες στην πλατφόρμα
Στην απάντησή του δεν διατυπώνει ρητή θέση για τη νομιμότητα του μνημονίου
Mετά την κρίση της πανδημίας, οι νέες αναταράξεις στις αερομεταφορές και οι εταιρείες που αντέχουν
«Ήταν δικαιολογημένοι» είπε η εισαγγελία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.