Κοσμος

Αναπάντεχο: Διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία για να σωθούν από το θύμα

Λάθος πιτσαρία διάλεξαν να διαρρήξουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317058-625204.jpg

Αυτή η είδηση είναι η πρώτη υποψήφια για κουλή είδηση της χρονιάς. Συνέβη στην Ουψάλα της Σουηδίας, όπου διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία να τους σώσει αππό το θύμα τους...

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια «συνηθισμένη» διάρρηξη σε πιτσαρία. Είναι περίπου 3 τα ξημερώματα, σήμανε ο συναγερμός της πιτσαρίας και ο ιδιοκτήτης της έσπευσε στο κατάστημά του, όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις νεαρούς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πόλης.

Ακολούθησε βίαιη συμπλοκή με τον εστιάτορα, καθώς οι νεαροί αρνήθηκαν να του δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Ο ένας από αυτούς, τρομαγμένος, κλειδώθηκε στις τουαλέτες και κάλεσε την αστυνομία η οποία δεν άργησε να φτάσει στο σημείο.

«Η αστυνομία έσωσε δύο άνδρες ηλικίας 18 και 19 ετών από την οργή του ιδιοκτήτη και τους συνέλαβε», είπε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών, Κρίστερ Νόρντστρεμ.

Οι άλλοι δύο συνεργοί τους πρόλαβαν και διέφυγαν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα διάρρηξης στο εστιατόριό του μέσα σε δύο χρόνια. Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την πιτσαρία και έτσι άκουσε τον συναγερμό. «Έβαλα ένα μπλουζάκι, ένα παντελόνι και παπούτσια και έτρεξα», είπε στην εφημερίδα Upsala Nya Tidning. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα 
Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα

Η άδεια διέλευσης ενός Παλαιστινίου προς την Αίγυπτο κόστιζε στη μαύρη αγορά 5.000 δολάρια για έναν ενήλικα και 7.500 δολάρια για ένα παιδί. Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη οι τιμές αυτόματα διπλασιάστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY