- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Σοκαρισμένος» ο κουνιάδος του «μακελάρη» του Σαν Μπερναρντίνο (video)
Tι γνωρίζουμε για τον άνθρωπο που σκότωσε 14 άτομα σε κέντρο υποστήριξης ατόμων με ειδικές ανάγκες
«Δεν έχω ιδέα ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο του Φαρούκ», δήλωσε ο κουνιάδος του υπόπτου για το μακελειό με τους 14 νεκρούς στο κέντρο υποστήριξης ατόμων με αναπτυξιακές διαταραχές στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια. «Είμαι σοκαρισμένος», πρόσθεσε ο Φραχάν Καν, ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδελφή του δράστη σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε από το Συμβούλιο Αμερικανικών και Ισλαμικών Σχέσεων του Λος Άντζελες εννέα ώρες μετά την ένοπλη επίθεση που έχει βυθίσει στο πένθος την Καλιφόρνια.
Ποιος ήταν ο δράστης Σάγεντ Φαρούκ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία του νεκρού υπόπτου για την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση στην Καλιφόρνια.
Ο αρχηγός της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο Φαρούκ δούλευε πέντε χρόνια στις υπηρεσίες υγείας της κομητείας του Σαν Μπερναντίνο. Πρόσθεσε πως ήταν στο πάρτι, ενεπλάκη σε καβγά και έφυγε για να γυρίσει οπλισμένος. Κάποιοι ανέφεραν πως λίγο πριν συμβεί η τραγωδία, ήταν νευρικός και έφυγε από το πάρτι. Άλλοι είπαν πως ενεπλάκη σε καβγά. Ο Σάγεντ Φαρούκ, Αμερικανός πολίτης, εργαζόταν ως υγειονομικός ελεγκτής τροφίμων στην κομητεία του Σαν Μπερναντίνο. Κατά το NBC, ύποπτος είναι και ο αδερφός του.
«Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί» είπε στη New York Daily News άνδρας που εμφανίστηκε ως ο πατέρας του υπόπτου. Είπε πως ο γιος του δούλευε στην κομητεία και έκανε ελέγχους σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Είπε επίσης ότι δεν έχει δει εδώ και καιρό τον γιο του, γιατί είχαν απομακρυνθεί. «Ήταν πολύ θρήσκος. Πήγαινε στη δουλειά, γύρισε, πήγαινε για προσευχή, γύριζε. Είναι μουσουλμάνος» τόνισε.
Σύμφωνα με τον Hussam Ayloush, εκτελεστικό διευθυντή του Κέντρου Αμερικανικών και Ισλαμικών Σχέσεων, ο Φαρούκ και η γυναίκα του αγνοούνται από το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν από το μακελειό δηλαδή. Από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται αν η δεύτερη νεκρή ύποπτη Τασφίν Μαλίκ ήταν η σύζυγος του Φαρούκ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπεράσπιση απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί κινδύνου διαφυγής
H 84χρονη γυναίκα έχει πέσει θύμα απαγωγής
Ξεκαθάρισε ότι το αν θα πουλήσει στην Άγκυρα τα F-35 είναι δική του απόφαση
Η απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας περί οικογενειακής διαμάχης, πιέσεων και παρασκηνίων
Η γυναίκα είχε χάσει την όρασή της τα τελευταία 5 χρόνια
Γιατί προβλέπει παράλληλα ότι το χρήμα θα χάσει τη σημασία του
To πρώτο αεροπλάνο του είδους θα παραλειφθεί από την Ελλάδα το 2028
Οι ελληνικές αρχές προσπαθούν να μεταφερθεί στην Ελλάδα
Ένα βρέφος παρέμενε άταφο για δύο χρόνια - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Μαζική κινητοποίηση του rescEU - Περισσότερα εναέρια μέσα και εκατοντάδες πυροσβέστες
Από καταστροφή εκρηκτικών ή εκπαιδευτικές βολές εντός στρατοπέδου άρχισε η πυρκαγιά - Συγκεχυμένες οι πληροφορίες
Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του Space Needle δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν πού ακριβώς προσγειώθηκαν
Το δύσκολο ραντεβού
Με κολάρο για τουλάχιστον έξι εβδομάδες o Λιούμπισα Κάροβιτς
Άρον άρον απομακρύνθηκαν τουρίστες και κάτοικοι
Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ERCC, παρατείνοντας για 24 ώρες την αποστολή των εναέριων μέσων
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις που εξετάζει η Ουάσιγκτον
Η μεγάλη φωτιά κοντά στο Μπορντό έχει σταθεροποιηθεί, αλλά δεν έχει οριοθετηθεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ιστορική διαδρομή από το Σύνταγμα του 1960 έως τη συμφωνημένη βάση των διαπραγματεύσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.