- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ο Βινίσιους Τζούνιορ στο φεστιβάλ Καννών ως παραγωγός αντιρατσιστικής ταινίας
Ο Βραζιλιάνος σταρ «στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ρατσισμού»
Ντεμπούτο του Βινίσιους στις Κάννες - Ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμμετέχει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ ως παραγωγός αντιρατσιστικής ταινίας
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Βινίσιους Τζούνιορ θα κάνει το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, ως παραγωγός αντιρατσιστικής ταινίας.
Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης του ρατσισμού στη La Liga, αφού αντιμετώπισε προσβολές σε περισσότερα από δέκα γήπεδα της Ισπανίας.
Η μεγάλου μήκους ταινία «Clarice Vê Estrelas» (Η Κλαρίς κοιτάει τα αστέρια) θα προβληθεί από τις 13 έως τις 24 Μαΐου στο «Marché du Film», που απευθύνεται στην οπτικοακουστική αγορά.
Η παιδική ταινία μεγάλου μήκους είναι σε παραγωγή του Βινίσιους σε συνεργασία με τον Μπρούνο Γκαλιάσο και σκηνοθεσία της Λετίσια Πίρες.
Ο Βινίσιους Τζούνιορ εντάχθηκε στο έργο κατόπιν πρόσκλησης του Γκαλιάσο, λόγω της θέσης του «στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ρατσισμού».
Σε μια συνέντευξη ο ηθοποιός Μπρούνο Γκαλιάσο, είπε ότι ο ποδοσφαιριστής «ενδιαφέρθηκε πολύ να υποστηρίξει αυτό το καλλιτεχνικό έργο που αποτελεί μια εντελώς παιχνιδιάρικη πηγή κατά των προκαταλήψεων» και σύντομα εντάχθηκε στο έργο ως συνεργάτης παραγωγός, μέσω του Ινστιτούτου Vini Jr.
Φέτος η Βραζιλία είναι η χώρα που τιμάται στο Marché du Film και θα έχει την ευκαιρία να εκθέσει τα έργα της στην κύρια έκθεση παγκόσμιου κινηματογράφου.
Το «Clarice Vê Estrelas», αφηγείται την ιστορία ενός οκτάχρονου κοριτσιού στο ταξίδι της αυτογνωσίας. Μόλις βρίσκει ένα μαγικό βιβλίο, η Κλαρίς βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν νέο κόσμο ανακαλύψεων.
Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση εάν ο Βραζιλιάνος σταρ θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.